Webwinkels en Webshops

De e sigaret als middel om te stoppen met roken

woensdag, 14-3-2018  

De beste en meest succesvolle methode om te stoppen met roken is door simpelweg niet te stoppen met roken. Dat betekent niet dat je gewoon blijft roken, want dat is natuurlijk onzinnig. We willen immers wel dat je een gezondere levensstijl kunt starten zonder het roken van de traditionele tabakssigaret. Maar dat betekent dus niet dat je het roken helemaal op moet geven. Er is namelijk een alternatief en dat is de e sigaret ofwel de elektronische sigaret. Het punt met stoppen met roken is dat je twee fases hebt. Allereerst heb je de fysieke ontwenningsfase. In deze fase heb je vooral te maken met ontwenningsverschijnselen die je ertoe bewegen om toch weer een sigaret op te steken. Als je opeens geen nicotine meer binnen krijgt, dan zal je lichaam je eerst netjes vragen om een sigaretje op te steken. Je ervaart een beetje stress en je voelt je niet echt optimaal. Een sigaret brengt je dan meteen weer tot rust. Mocht je die eerste nette vraag van het lichaam kunnen weerstaan, dan zal het lichaam agressiever gaan vragen. Het lijf zal je lastig vallen met hoofdpijn, intense stress, een heftige drang naar een sigaret en je zult je op den duur gewoon ziek voelen. Dit klinkt heel intens, maar dit is eigenlijk de makkelijkste fase om door te komen. Ten eerste is het ‘enkel’ fysiek ongemak. Ten tweede duurt deze fase slechts een paar dagen tot een week of twee waarin de verschijnselen in de tweede week natuurlijk al een stuk minder zijn. Maar het echte stoppen begint daarna pas, want daarna krijg je te maken met de psychologische fase. Je komt terecht in situaties waarin je normaal altijd een sigaret opstak. Denk aan die eerste trek na een kop koffie of een goede maaltijd. Misschien rook je altijd tijdens het werk of op de loze momentjes waarop je even niets te doen hebt. Als je dan opeens niet meer iets hebt om op te steken, dan keert de psychologie zich tegen je. Daarom is een e sigaret zo goed, want daarmee kun je op zulke momenten dus toch nog roken zonder dat je echt rookt. Je rookt in ieder geval geen schadelijke tabakssigaret meer. Het blijft beperkt tot een e sigaret. Het is weliswaar nog niet bewezen wat nu precies de effecten zijn van een e sigaret, maar feit is wel dat deze aanzienlijk minder schadelijke stoffen bevat dan de tabakssigaret. Dus als je wilt stoppen en als je beide fases goed door wilt komen, stap dan over op de e sigaret en je zult zien dat stoppen met roken opeens een stuk makkelijker wordt.

Waar kan ik een e sigaret kopen?

Als je wilt stoppen met roken en als je daar een e sigaret bij wilt gebruiken, dan kun je deze bestellen via de website van ea-sigaret.nl. Hier kun je namelijk van alles kopen op het gebied van elektronisch roken. Zo kun je hier naast de e sigaret ook terecht voor:

  • Mod / Boxmod
  • E liquid
  • CBD e liquid
  • Clearomizers
  • Coils
  • Accessoires / batterijen

Alles wat je nodig je hebt voor elektronisch roken vind je dus op deze website. Dat is uiteraard erg handig, want je hoeft daardoor niet speciaal naar een winkel te reizen. Je kunt alles eenvoudig online bestellen.

Vragen? Neem contact op met de klantenservice van ea-sigaret.nl

Mocht je vragen hebben, dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met de klantenservice van ea-sigaret.nl. De relevante contactgegevens vind je allemaal terug op de website van EA Sigaret: ea-sigaret.nl.


Comments are closed.