Webwinkels en Webshops

De kimono uit Rotterdam is hip en uniek

donderdag, 29-11-2018  

Het festivalseizoen is alweer even voorbij, maar de voorbereidingen voor het komende seizoen kunnen nu alweer beginnen. Voor een hip, stijlvol en uniek uiterlijk kun je een kimono in Rotterdam kopen. Hippie Massa, de kledinglijn van Miri Floores, heeft verschillende kimono’s om jouw festival look helemaal af te maken. Daarnaast is de kimono uit Rotterdam ook nog eens stijlvol voor een doordeweekse dag. De verschillende kleuren, unieke stijl en het vrije gevoel dat je er van krijgt, zorgen ervoor dat je iedere dag straalt. Een bijkomend voordeel is dat je vrijwel nooit iemand tegen zult komen die dezelfde kimono draagt als jou. Doordat alles met de hand gemaakt is, zijn er maar enkele items beschikbaar. Je draagt je eigen persoonlijkheid uit en zult zien dat iedereen jaloers is op jouw kledingstijl.

Limited edition kimono uit Rotterdam

Hippie Massa maakt vanaf 2014 hippe festivalkleding en heeft haar kimono uit Rotterdam geïnspireerd op de Boho stijl. Zo heeft iedere vrouw die een kimono uit Rotterdam aan heeft het gevoel de hele wereld aan te kunnen. Dat doet deze unieke kimono uit Rotterdam met je: het geeft je kracht om je eigen leven te bepalen en je te laten stralen. Zo maak je jouw zomer perfect. Hippie Massa houdt van uniek. Ieder design heeft maar een beperkte oplage. Alles is dus een limited edition! Daarnaast wordt de kimono in Rotterdam van hoogwaardig materiaal gemaakt, zoals

  • Velvet
  • Burnout
  • Viscose
  • Zijde

Daarnaast zijn er nog meer materialen waarmee Hippie Massa alle kleding kan ontwikkelen. Hippie Massa streeft er naar om een uniek item te ontwerpen dat er niet alleen mooi uitziet maar ook jarenlang mee gaat. Daarnaast is hij ideaal te combineren met je dagelijkse kledingstukken, waardoor je er iedere dag weer anders uitziet en toch jouw persoonlijkheid kan blijven uitstralen. De complimenten stromen binnen. Een bijkomstig voordeel: alle kledingstukken zijn handmade. Hierdoor heb je altijd een persoonlijk en uniek item in handen.
Zelf omschrijft Hippie Massa de kleding als hippie, een tikje Boho en Gipsy. Een stijl die niet snel in menig standaard kledingwinkel te zien is. Hierdoor heb jij altijd dé festival look waarmee je menig harten zult stelen en het middelpunt van de show bent.
Om het bestellen gemakkelijk te maken kun je eenvoudig online bestellen en betalen met iDeal of Paypal. Wanneer de betaling binnen is, wordt de bestelling binnen twee werkdagen verzonden. Zo hoef je nooit lang te wachten op jouw favoriete kledingstuk. Op Etsy kun je alle kleding bekijken en bestellen. Zo kun je alvast inspiratie op doen voor het komende festivalseizoen en daarnaast ook op de hoogte blijven van de nieuwste festivalkleding. Natuurlijk verschijnen er ook regelmatig updates op de social media kanalen van Hippie Massa.

Hippie Massa geeft je zelfvertrouwen een boost

Vanaf 2014 worden de kledingstukken van Hippie Massa geproduceerd vanuit Rotterdam. Vervolgens worden deze aangeboden op onder andere Etsy. Een goed voorbeeld hiervan is de unieke kimono uit Rotterdam. De kwalitatief goede en eerlijke materialen met leuke details, zoals franjes en knoopjes, maken van ieder kledingstuk een feest. Door de passie voor details, kleuren en stoffen weet Hippie Massa zich te onderscheiden van andere kledingontwerpers. Alle kleding is te aanschouwen via mirifloores.com. Wil je bestellen? Alle festivalkleding van Hippie Massa is online te bekijken en te bestellen via Etsy. Hier is ook meer informatie over bijvoorbeeld de materialen en pasvorm te vinden. Voor vragen over de kleding van Hippie Massa of voor andere informatie kun je altijd contact opnemen. Dit kan eenvoudig door een email te sturen naar miri@miriamflores.com.


Comments are closed.