Nieuws

De klantenservice van het AD

dinsdag, 28-11-2017  

AD klantenservice | via Telefoonnummer 0900-0700

Is de krant niet bezorgd? Wil je graag een abonnement aanvragen of juist stopzetten? Er zijn uiteenlopende redenen te bedenken waarom je graag contact op wilt nemen met de klantenservice van het AD. Ga je bijvoorbeeld binnenkort op vakantie? Dan is het mogelijk om via de klantenservice van het AD de vakantieservice te regelen. Je kunt er dan voor kiezen om je krant naar een andere locatie te laten sturen. Zo kun je een familielid of een vriend of vriendin blij maken met jouw krant.

  • Wijzigen doorgeven
  • Meer informatie
  • Abonnement afsluiten

Heb jij al een abonnement op het AD en wil je graag een wijziging doorgeven? Dan kan dat natuurlijk via de klantenservice van het AD. Ze staan hier iedere dag voor je klaar om je van dienst te zijn. Het doorgeven van de wijziging kan vaak al binnen enkele minuten geregeld zijn. En dan is het eigenlijk wel heel erg vervelend dat het merendeel van het telefoongesprek gespendeerd wordt door te moeten luisteren naar een keuzemenu. Als jij ook tot de groep mensen behoort die dit maar wat vervelend vinden. Dan is het een goede tip om te weten dat je het nummer van jouw keuze al kunt intoetsen nog voordat je de keuze gehoord hebt (in de meeste gevallen). Dan is het natuurlijk de vraag hoe je dan weet wat de keuzes zullen zijn. Daarvoor ben je aan het juiste adres op de website van De Klantenservice.nl.

Meer informatie van de klantenservice van het AD

Misschien heb jij juist nog helemaal geen abonnement op het AD, maar zit je er wel over na te denken om er eentje af te sluiten. Dat behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Wil je hier graag wat meer informatie over? Bel dan de klantenservice van het AD. Als er iemand is die jou de informatie kan geven waar je naar op zoek bent op dit gebied, dan is het wel bij de klantenservice van het AD. Is er bijvoorbeeld een speciale actie waarover je wel wat meer wilt weten? Of wil je graag weten wat de prijzen zijn in het algemeen. Bij de klantenservice van het AD staan ze uiteraard voor je klaar om je van meer informatie te voorzien. Wees dan ook zeker niet bang om de telefoon op te pakken en een van de medewerkers hier deze vragen te stellen. Heb je er geen zin in om het hele keuzemenu af te gaan, alleen maar om erachter te komen dat jouw optie helemaal aan het einde genoemd wordt? Kom dan eerst naar de website van De Klantenservice.nl en je weet meteen welke nummers jij moet intoetsen om dit proces een stuk sneller te laten verlopen.

Iedere dag heerlijk de krant lezen

Steeds meer mensen lezen hun nieuws online, maar eigenlijk heeft het wel wat om het ook lekker op papier te lezen. Het is fijn om het AD vroeg in de ochtend bezorgd te krijgen en zo je dag op een goede manier te beginnen. Er wordt regelmatig onderzoek naar gedaan wat nu de beste manier is om je dag te beginnen en dat is eigenlijk door alle apparaten die we hebben zo lang mogelijk te negeren. Maak dus lekker een kopje koffie of thee voor jezelf klaar en natuurlijk hoort daar een goed ontbijtje bij. Met de krant ernaast kun jij de dag ontspannen en rustig beginnen. Het is echt een aanrader om hier goed de tijd voor te nemen. Sluit daarom vandaag nog jouw abonnement af via de klantenservice van het AD en begin morgen op de juiste manier. Lees meer…


Comments are closed.