Webwinkels en Webshops

E-sigaret kopen? Bekijk het uitgebreide aanbod van specialist Go-vapour.nl!

dinsdag, 1-10-2019  

Bent u opzoek naar een betrouwbare webwinkel voor e-sigaretten of wilt u overwegen om over te stappen op een e-sigaret? Go-Vapour is een betrouwbare webwinkel met een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden. Wilt u graag eerst meer informatie lezen over de mogelijkheden en gevolgen van een e-sigaret? Dan zijn zij specialist op dit vlak. In de webshop vindt u e-sigaretten, e-liquids en aanverwante artikelen. Sinds 2013 zijn zij de grootste aanbieder in Nederland op het gebied van elektrisch roken. Tegen scherpe prijzen kunt u als beginner een starterspakket aanschaffen. Benieuwd naar alle mogelijkheden, smaken en/of meer informatie? Bezoek dan de webshop. Bij vragen kunt u gerust tijdens kantoortijden contact opnemen met de deskundige klantenservice. 

E-sigaret kopen bij Go-Vapour dé e-sigaret specialist

Wilt u eens wat anders proberen of ervaren hoe het is om elektrisch te roken? Koop dan uw e-sigaret eenvoudig online bij Go-Vapour. Benieuwd hoe een e-sigaret werkt? Als u een e-sigaret heeft gekocht, dat zit er een vloeistof bij (e-liquid) dat wordt opgenomen en verwarmd in een verdamper. De verdamper zet deze vloeistof om in een damp die geïnhaleerd kan worden. Het verwarmen gebeurd op basis van stroom middels een batterij. Er vindt dus geen verbranding plaats, enkel verdamping. Elke e-sigaret die u koopt, is voorzien van een beveiliging. Door vijf keer snel de aan en uit knop in te drukken, gaat de batterij aan of uit. De e-liquid wordt vervolgens verwarmd en kan rustig worden ingeademd door de mond. Het geheel bestaat dus uit 2 onderdelen, een batterij en een clearomizer (verdamper). Beide onderdelen zien er als volgt uit:

De e-sigaret batterij

  • Kan bestaan uit een vaste of uitwisselbare batterij
  • Is voorzien van een connectie om de clearomizer op te schroeven of heeft een ingebouwde clearomizer (All-in One)
  • Maakt gebruik van een aan/uit knop om deze te activeren
  • Aan de zij- of onderkant zit een micro USB ingang om deze op te laden
  • Batterijen kunnen een constante of een zelf in te stellen variabele spanning afgeven

De clearomizer

  • Deze bestaat uit een vulreservoir
  • Een coil (verwarmingselement)
  • Een driptip (mondstukje)
  • Clearomizers kunnen bestaan met of zonder zelf te regelen luchttoevoer (airflow)
  • Is voorzien van een connectie om de batterij op te schroeven of is voorzien van een geïntegreerd systeem (All-in One).

Voordelen E-sigaret kopen bij Go-Vapour

Aangezien Go-Vapour sinds 2013 de grootste aanbieder van Nederland is op het gebied van elektrisch roken, beschikken zij over een uitgebreid assortiment aan mogelijkheden. Denk aan complete beginnerspakketten, diverse soorten liquids en veel extra mogelijkheden of reserve onderdelen. Heeft u op een werkdag besteld voor 17:00 uur? Dan wordt deze bestelling nog dezelfde dag naar u verzonden! Bovendien is Go-Vapour aangesloten bij Stichting Webwinkelkeur. U bent dus verzekerd van een veilige en verantwoorde aankoop in hun webshop. Klanten geven bovendien een heel hoog waarderingscijfer van maar liefst een 9,5! Het kopen van E-sigaretten is enkel mogelijk vanaf 18 jaar of ouder. Mocht u ondanks alle goede zorgen nog vragen hebben dan staat de klantenservice binnen kantoortijden natuurlijk altijd tot uw beschikking. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Breng dan gauw een bezoekje aan de overzichtelijke webshop: go-vapour.nl! Verzenden is gratis vanaf €20,-. 

Lees meer…


Comments are closed.