Nieuws

Een cd drukken is makkelijker dan u denkt

vrijdag, 19-6-2015  

Datamaxbenelux - CD drukkenEen cd drukken is tegenwoordig zeer eenvoudig. Vooral als het om grote opgaves gaat, is een cd drukken handig om uit te besteden aan een bedrijf. Daarom moet u bij DataMax zijn voor cd drukken! Bij ons bent u helemaal aan het juiste adres. Wij doen aan cd drukken voor oplages die groter zijn dan 200 exemplaren. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring en waren er vanaf het aller eerste begin bij. Naast cd drukken verzorgen wij ook verpakkingen, distributie en andere creatieve diensten. U bent bij ons dus helemaal op uw plaats als u op zoek bent naar een unieke totaalservice op het gebied van digitale media. DataMax heeft vele jaren ervaring in productie van digitale mediadragers en heeft zich ontwikkelt als een echt kwaliteitsmerk waar u op kunt vertrouwen. Wij zijn sterk in de markt gepositioneerd en hebben daarom veel draagvlak. Wij zijn dus met recht een echte expert op het gebied van cd drukken te noemen. Bent u op zoek naar het vermenigvuldigen of nieuw laten persen van cd’s? Ga dan snel naar de website en bestel vandaag nog. Wij hanteren lage prijzen, omdat wij altijd in grote oplages aan cd drukken doen. Dat is voor ons wel zo eenvoudig en scheelt u een hoop geld. Zo hoeft u nooit te diep in de buidel te tasten en betaalt u nooit te veel. Wij zijn er voor iedereen die iets op een cd wil laten drukken: van de beginnende band, een eenmalig project tot bijvoorbeeld een welkomst dvd van een bedrijf. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen u er bij ondersteunen. Kies daarom voor ons als u over cd drukken nadenkt. Volg uw oren en kies voor DataMax!

Een cd drukken is een peulenschil

Bij ‘cd drukken’ denkt u waarschijnlijk aan moeilijke en langdurige technieken die veel tijd kosten. Dit is echter totaal niet het geval! Bij DataMax is cd drukken zeer eenvoudig en heeft u de bestelling al binnen een week in huis, al verschilt dit natuurlijk per oplage. Zo wordt u het cd drukken wel heel eenvoudig gemaakt. Daarnaast geldt bij ons: een oplage van 200 stuks? Geen probleem! Een oplage van 20.000 stuks? Ook geen probleem! U kunt altijd bij ons terecht en wij doen alles om u volledig tevreden te stellen. Wij bij DataMax geloven dan ook in het opbouwen van een goede relatie met de klant. Een langdurige samenwerking met de klant is op die manier eenvoudiger te realiseren en levert bovendien positieve kritieken op, zo hebben wij gemerkt. U wilt op hoge kwaliteit een cd drukken? Dan moet u dus echt bij ons zijn. Wij zijn recht door zee en doen niet aan verhaaltjes waar u niets aan heeft. Bij ons geen gebakken lucht, maar: afspraak is afspraak. Zo weet u dat u altijd op ons kunt vertrouwen! En dat is natuurlijk wel zo fijn. Want als u 20.000 cd’s laat drukken, dan wilt u natuurlijk wel dat dit goed gebeurt. Een cd drukken is daarom niet zomaar iets, en dat weten wij bij DataMax maar al te goed! Wij zijn een totaalleverancier in de distributie van digitale media en hebben daarom voor ieder wat wils. Wij zijn daadwerkelijk van alle markten thuis en het is dan ook fijn zaken doen met ons! Wat kunt u overigens nog meer bij ons vinden? Denkt u daarbij eens aan de volgende zaken:

  • spoed opdrachten
  • verpakkingen
  • USB/flash memory
  • persen van cd’s en dvd’s
  • dupliceren van cd’s en dvd’s
  • bedrukken van recordables

U ziet het dus al: u kunt voor alles bij ons terecht. Of u nou op zoek bent naar cd drukken, cd’s dupliceren of het hoesje van de cd bij ons wilt laten ontwerpen: het kan allemaal! Neem vooral ook contact op met ons, zodat wij u nog beter kunnen adviseren over u beslissing. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken. Wij hebben een heldere en tijdige communicatie met onze klanten en wij staan dus altijd voor u klaar.

Ook voor spoedopdrachten moet u bij ons zijn

Eén cd drukken neemt niet zoveel tijd in beslag, maar wat nou als u een oplage van 15.000 stuks moet leveren? En u het ook nog deze week nodig heeft? Dan moet u bij DataMax zijn! Kijk snel even op de website, want daar kunt u meer informatie vinden over spoedopdrachten. Het hangt af van uw wensen, maar meestal kan DataMax binnen 3 werkdagen uw spoedbestelling produceren. Dat klinkt toch als muziek in de oren? Dit is natuurlijk tegen dezelfde kwaliteit als u normaal van ons kunt verwachten. Als u een spoedopdracht wilt doorgeven, raden wij aan geen offerte aan te vragen. Nee, sneller is om even met ons te bellen voor een prijsindicatie. Want: een beller is sneller! Wij staan altijd voor u klaar en u kunt ons telefoonnummer eenvoudig vinden op onze website. Die deadline die u moet halen, daar zorgen wij wel voor! Snel, sneller, snelst: dat is waarom u bij DataMax moet zijn. Onze jarenlang ervaring in de digitale media hebben ervoor gezorgd dat wij vakkundig en vakbekwaam uw bestelling kunnen produceren, spoedopdracht of niet. Kies ook voor ons en ga vandaag nog naar de site. Hier kunt u ontdekken waarom klanten al jaren naar ons toe blijven komen. Wij zien u graag als klant tegemoet en hopen u dan ook snel als nieuwe klant te mogen verwelkomen!


Comments are closed.