Webwinkels en Webshops

Een rookmelder kopen voor in de keuken

maandag, 17-12-2018  

De laatste tijd merk ik dat ik erg onhandig ben. Ik ben niet iemand die in pech, of geluk gelooft, maar de laatste maanden ben ik niet gelukkig in de dingen die ik doen. Misschien komt het omdat ik erg druk bezig ben met verschillende dingen op mijn werk en in het huishouden. Er is erg veel werk bij het bedrijf waar ik werk en daardoor werk ik de laatste twee maanden tien uur meer per week. Daarnaast ben ik ook druk bezig met het zorgen voor de kinderen en het huishouden. Een paar weken geleden was ik de ramen aan het lappen en ik gebruik een trappetje voor de ramen buiten. Een van de treden was nat geworden en toen ik van de trap af wilde gleed ik uit. Ik viel meer dan een meter naar beneden op de stoep. Gelukkig had ik niets ernstigs geblesseerd, maar ik had een aantal grote blauwe plekken. Vorige week had ik een ongeluk in de keuken. Ik was aan het koken en toen ging de telefoon. Ik was vergeten om het vuur lager te zetten en het water was aan het overkoken. Toen ik terugkwam in de keuken was er veel rook in de keuken en was alles vies geworden. Gelukkig was er deze keer ook niets ernstigs gebeurd, maar het was wel mogelijk. Toen ik het aan mijn man vertelde, zei hij dat het beter was om een rookmelder te kopen. Hij wilde niet dat we brand in de keuken zouden krijgen en door een rookmelder te kopen kunnen we ongelukken voorkomen. Dit leek mij een goed idee en we spraken af dat ik de rookmelder zou kopen en hij het zou installeren.       

Een rookmelder kopen bij rookmeldershop.nl

De volgende dag zocht ik online naar een website waar ik de rookmelder kopen kon. Een van de websites die ik vond was rookmeldershop.nl. Ik wist niet welke rookmelders goed waren en welke ik het beste kon kopen, maar op deze website kon ik veel informatie over rookmelders lezen. Ik kon hier lezen dat hun rookmelders voldoen aan de NEN2555 normering. De rookmelders zijn dan niet alleen aangesloten op het netstroom, maar hebben ook een batterij. Bij dit soort rookmelders weet je dat ze altijd afgaan en dat leek mij erg belangrijk. Mijn man en ik wilde eerst alleen een rookmelder kopen voor de keuken, maar na het bezoeken van de website leek het ons beter om er meerdere te kopen. De rookmelders konden we plaatsten op verschillende verdiepingen en op elkaar aansluiten. Als er brand beneden is, dan gaan ook de melders af op andere verdiepingen, zo hoor je altijd het alarm. Het leek mijn man en mij het beste om vijf rookmelders te kopen. Ik zocht de rookmelder uit die mij het beste leek en bestelde er daar vijf van. Omdat wij een grote bestelling hadden zouden de rookmelders gratis verzonden worden.

Een veilig gevoel

De avond dat de rookmelders binnenkwamen heeft mijn man ze direct geïnstalleerd. Op de website van rookmeldershop konden we lezen waar we ze het beste konden plaatsen. De rookmelders hebben we in een netwerk geïnstalleerd en volgens mijn man was dat niet moeilijk om te doen. Het was een goed idee om een rookmelder te kopen, want we voelen ons veiliger in huis. Als er nu brand is, dan weten we zeker dat we het alarm horen. Wij kunnen een rookmelder kopen via rookmeldershop.nl aanraden

  • De rookmelders voldoen aan de NEN2555 norm
  • Er staat veel informatie over rookmelders op de website
  • Onze rookmelders werden gratis verzonden


Comments are closed.