Webwinkels en Webshops

Een webshop met dameskleding zoeken voor mij

vrijdag, 14-12-2018  

Een webshop met dameskleding zoeken voor mijAls schrijfster van teksten voor het internet kom ik veel verschillende websites tegen. Aangezien ik naast schrijfster ook fashionista ben, schrijf ik vooral veel teksten over herenkleding en dameskleding en alles wat hiermee te maken heeft. Dat heeft zo zijn voordelen, maar er zitten ook nadelen aan verbonden. Zo zie ik eigenlijk veel te veel kleding, valt me op dat er veel kleding op elkaar lijkt en zijn er veel trends die ervoor zorgen dat je er eigenlijk nooit echt uniek bij kunt lopen. Voor een ander misschien geen probleem, voor mij wel. Ik maak mijn eigen accessoires, ik let op de kleding die ik aanheb en schrijf veel over nieuwe trends in mijn blog. Dan wil je er in het dagelijks leven ook uitzien als iemand die aandacht besteedt aan kleding en mode. De gemiddelde webshop met dameskleding is daarom per definitie niets voor mij. Ik wil me onderscheiden en dat is niet de doelgroep van een doorsnee webshop met dameskleding. Die richten zich juist op de grote massa omdat zij zo veel meer kunnen verkopen. Daarom heb ik een dag de tijd genomen om op zoek te gaan naar een webshop met dameskleding die wel bij mij zou passen. En uiteindelijk heb ik die nog gevonden ook!

Mijn stijl bij de webshop met dameskleding van Sanne Jansen

Als fashionista heb ik bepaalde eisen aan de kleding die ik koop. Niet dat ik overdreven kritisch ben, maar ik wil minstens dat de kleding die ik aanschaf:

  • Uniek is;
  • Duurzaam is;
  • Stijlvol is.

Zoals ik al schreef is dat niet waar de normale webshop met dameskleding echt aandacht aan besteedt. Maar de webshop met dameskleding van Sanne Jansen doet dit wel. Unieke stukken die ontworpen en gemaakt worden door Sanne Jansen en die duidelijk te combineren zijn met elke smaak. Ik heb direct een aantal dingen gezien die ik graag wil hebben en heb die in mijn winkelwagentje gelegd. Het verraste me dat ik in deze webshop met dameskleding zelfs met PayPal kon betalen, wat handig is aangezien ik zo het geld van mijn blog kon gebruiken om de stukken te betalen. Toen ik ze binnenkreeg, was ik direct onder de indruk van de kwaliteit en heb ik er een aantal blogs over geschreven met foto’s. Wil je zelf eens kijken naar de webshop met dameskleding van Jansen, kijk dan op de website bysannejansen.com. Er is meer dan genoeg te vinden voor iedereen.

Mode, mode en nog eens mode

De laatste jaren is heel mijn leven om mode gaan draaien. Dat is niet altijd zo geweest. Ooit was ik een meisje van het platteland en was ik allang blij wanneer mijn kleren heel waren. Maar toen ik eenmaal verhuisde naar de stad, heb ik alles omgegooid. Ik ben meer aandacht gaan besteden aan hoe ik erbij loop, hoe ik eruitzie en wat ik precies wil. Toen mijn blog een succes werd en ik voor steeds meer websites ging schrijven, heb ik ook mijn smaak gaandeweg ontwikkeld en ben ik een drang naar het unieke gaan ontwikkelen. Dat gaat zo ver dat ik mijn eigen sieraden ben gaan maken en vaak gekochte kleding aangepast heb om ervoor te zorgen dat het echt uniek is. Nu ik de webshop met dameskleding van Sanne Jansen ontdekt heb, is er weer een nieuwe wereld voor me opengegaan. Ik wist niet dat er nog ontwerpers waren die op deze manier kleren op de markt brachten en ik zal zeker vaker gaan zoeken naar zulke webwinkels en daar over bloggen.


Comments are closed.