Smartphone en Tablet

Goede kwaliteit laptop hoes kopen?

zaterdag, 23-3-2019  

Goede kwaliteit laptop hoes kopen? Een laptop hoes is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Daarom is het erg belangrijk dat je de juiste laptop hoes vindt om je laptop goed te beschermen. Kijk daarom voor een goede laptop hoes op 123megastore.

Waarom heb je een laptop hoes nodig?

Om je laptop te beschermen heb je een kwalitatief goede laptop sleeve nodig. Een laptop sleeve is een andere naam voor een laptop hoes. Het is namelijk een zachte hoes die jouw laptop precies omsluit en hierdoor nauwelijks extra ruimte in beslag neemt. De zachte buitenlaag beschermt je laptop tegen krassen door scherpe voorwerpen of vuilresten. Daarnaast voorkomt een laptop hoes dat er stof in het laptoptoetsenbord komt. Zo bescherm je niet alleen de buitenkant van de laptop, maar ook de toetsen. Een laptop sleeve zal de levensduur van je laptop dus aanzienlijk verlengen. Zo lang je dus geen laptop hoes gebruikt, loop je een groter risico dat je laptop beschadigd raakt. Bij 123megastore beschikken ze over een enorm gevarieerd assortiment laptopsleeves. Deze zijn van erg hoge kwaliteit. Daarnaast vind je hier ook hoezen voor bijvoorbeeld je iPad of je Samsung tablet. Voor een kwalitatief goede laptop hoes moet je zeker bij 123megastore zijn. Iedere laptop hoes uit het assortiment van 123megastore is speciaal geselecteerd om hun combinatie van aantrekkelijk design en optimaal beschermende eigenschappen. Ze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en dat komt meer tot uiting in de gebruikte materialen. De polyester buitenkant zorgt ervoor dat de laptop hoes effectieve bescherming biedt tegen waterschade. Het zachte schuim aan de binnenkant van de laptop hoes beschermt de laptop tegen stoot- en valschade. Dankzij de handige ritssluiting zorg je ervoor dat de hoes met 1 beweging snel en makkelijk open- en dichtritst. Op de zijkant zitten handige extra vakken. Hierdoor beschik je over extra bergruimte voor overige spullen zoals je telefoon, tablet, kabels of notitieblok. Zo heb je al je spullen bij de hand en zijn ze goed beschermd terwijl je hiervoor geen extra tas hoeft mee te nemen. Zo kan de laptop hoes voor veel meer dienen dan alleen de laptop. Ideaal voor thuis, onderweg of op je werk.

Welke laptop hoes heb jij nodig?

Het is natuurlijk wel belangrijk dat je de goede laptop hoes bij je laptop vindt. Wanneer de hoes de laptop niet goed omsluit, kan het gebeuren dat je laptop alsnog beschadigd raakt. Daarom heeft 123megastore laptop hoezen in allerlei soorten en maten. Ten eerste heb je verschillende groottes:

  • 13.3 inch
  • 14.1 inch
  • 15.6 inch

Ten tweede bieden ze verschillende kleuren aan:

  • Zwart
  • Grijs
  • Roze
  • Donkerblauw

Bekijk voor het bestellen dus even goed na welke grootte u daadwerkelijk nodig heeft. De Macbook Air en Pro zijn bijvoorbeeld 13.3 inch en hebben dus ook een laptop hoes nodig in deze grootte. 

Voor een goede laptop hoes kun je dus bij 123megastore terecht. Naast de ruime keuze en de grote klanttevredenheid zijn bieden ze ook nog voordelige bestelvoorwaarden. Als je voor 8 uur vanavond besteld heb je de laptop hoes morgen al in huis. 


Comments are closed.