Webdesign en Webdevelopment

Google Adwords adverteren: de kosten en prijzen

donderdag, 27-7-2017  

Hoger in Google komen, het is een term die u wellicht als websitebeheerder niet onbekend in de oren klinkt. Wij van teamnijhuis.com staan bekend als premium partner van deze bekende en veelgebruikte zoekmachine. We kunnen u helpen op het gebied van internetmarketing. Of het nu gaat om een eenmanszaak, een groot commercieel bedrijf of een dienstverlenende sector, een plek op de landingspagina is erg belangrijk. Door middel van seo en andere hulpmiddelen kunnen we dat voor u regelen. U kunt ook gesponsorde advertenties plaatsen die bovenaan de zoekresultaten verschijnen. Google heeft hier zelfs speciale software voor ontwikkeld: Google Adwords. Wilt u graag weten wat de Google Adwords adverteren kosten en prijzen zijn bij Team Nijhuis? Kijk dan op onze website en maak een keuze tussen de vier verschillende abonnementen. Als u met ons in zee gaat dan worden we uw partner op het gebied van internetmarketing. U hebt het ongetwijfeld al druk genoeg in uw eigen winkel om u ook nog eens druk te maken om ingewikkelde IT-zaken. Het komt dan ook vrij veel voor dat dit werk wordt uitbesteed aan een IT-bedrijf zoals de onze. De Google Adwords adverteren kosten en prijzen staan uiteraard netjes op onze website vermeld.

De Google Adwords adverteren kosten en prijzen vindt u op onze website

De Google Adwords adverteren kosten en prijzen verschillen uiteraard per type abonnement. Het is belangrijk dat u weet wat u van ons mag verwachten en daarom kunt u altijd even vragen. Maar de site zal ongetwijfeld ook al erg veel vragen beantwoorden. We hebben namelijk ons best gedaan om zoveel mogelijk informatie op diverse manieren weer te geven. In de vorm van tekst, videofragmenten en foto’s. Wat u qua Google Adwords adverteren kosten en prijzen kunt verwachten? We willen het per abonnement even kort opsommen:

  • U kunt kiezen om 1 of 2 digitale marketingexperts in de arm te nemen. U betaalt eenmalig voor het strategiebudget en vervolgens maandelijks 600 euro. Dit abonnement noemen we “services”.
  • De services plus kost 1.400 euro per maand en dan beschikt u over twee experts.
  • Wilt u een team aan experts inhuren? Dit noemen wij het “solutions-pakket” en kost 3.600 euro per maand.
  • En dan is er nog de “solutions plus” en dan worden echt alle registers opengetrokken. Toch blijven de onkosten laag: slechts 8000 euro per maand.

Houdt u er wel rekening mee dat de strategiebudgetten per abonnement oploopt vanaf 1.800 tot 14.000 euro? Toch zijn deze Google Adwords adverteren kosten en prijzen erg laag, zeker als u het vergelijkt met andere aanbieders van vergelijkbare diensten. U zult daarom hoe dan ook geen die van de portemonnee zijn. U krijgt een topservice, kijkt u maar eens naar onze beoordeling en de vele recensies van tevreden klanten. U zult begrijpen dat we erg trots zijn op die 9,1. De Google Adwords adverteren kosten en prijzen die we hebben genoemd zijn indicatieprijzen en daar kunt u met ons natuurlijk nog over onderhandelen. Geen enkele opdracht is dezelfde dus u wilt wellicht diensten opnemen of juist laten.

Neem direct contact met ons op!

Wilt u graag een duidelijker inzicht in deze Google Adwords adverteren kosten en prijzen? Dan zit er maar een ding op en dat is contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek. U bent meer dan welkom bij ons op kantoor in Borne. Maar ook digitaal kunt u alvast een vrijblijvende offerte aanvragen. Klim daarom direct in de pen en schrijf een brief of e-mail. Uiteraard zijn we ook telefonisch en zelfs per chat bereikbaar. Zorg voor een hoge plek in Google voor een maximale vindbaarheid. Bekijk daarom snel https://teamnijhuis.com/nl/google-adwords-adverteren-kosten-en-prijzen/.


Comments are closed.