Webwinkels en Webshops

Heeft u deze epdm folie al gezien?

donderdag, 23-5-2019  

Heeft u deze epdm folie al gezien?Ons huis is al redelijk oud en wij hebben gemerkt dat de vorige eigenaar altijd heel weinig onderhoud heeft gepleegd. Dat merkten wij onlangs weer toen het heel hard regende en wij zagen dat er bruine kringen in ons plafond begonnen te ontstaan. Dit betekende dat er dus water door het dak aan het lekken was en daarom hebben wij gekeken hoe wij hier iets aan konden doen. Wij hadden al snel in de gaten dat de dakbedekking die wij op ons dak hadden liggen, niet meer goed was. Vandaar dat wij zijn gaan kijken naar de mogelijkheden om dit aan te passen. Wij zijn gaan kijken wat wij nodig hadden en wij kregen toen het advies van een goede vriend van ons om epdm folie aan te schaffen. Wanneer je namelijk met epdm folie gaat werken, sla je twee vliegen in een klap. Ten eerste is het zo dat epdm folie zich eenvoudig laat aanbrengen. Je kunt dit eenvoudig zelf doen omdat het niet zo’n taai materiaal is als de traditionele dakbedekking. Je kunt daarom met het gebruik van epdm folie de kosten van een specialist uitsparen. Ten tweede is het ook nog eens zo dat wanneer je voor epdm folie kiest, je er zeker van kunt zijn dat dit materiaal vele jaren mee zal gaan. Epdm folie is namelijk een heel duurzaam materiaal en dat betekent dat je de komende decennia geen omkijken meer hebt naar je dak als je het voorzien van epdm folie. Genoeg reden voor ons dus om te kijken waar wij dit product konden kopen. Wij hebben overal gezocht en al snel hadden wij in de gaten dat wij een keer op het internet moesten gaan zoeken naar een goede leverancier. Wij hebben overal gezocht en zo kwamen wij al snel terecht bij de mensen van interexpress.nl. Deze site heeft alles wat je nodig hebt wanneer je goede epdm folie wilt kopen en wij hebben hier dan ook al heel snel een bestelling geplaatst.

Deze epdm folie laat zich eenvoudig verwerken

Toen wij eenmaal onze epdm folie hadden besteld, hadden wij dit product daarna al heel snel in huis. Dat betekende dat wij meteen aan de slag konden gaan met de verwerking ervan en dat was niet moeilijk. Wij hadden minder dan een dag nodig om alles op ons dak aan te brengen en het resultaat zag er heel erg strak uit. Wij vonden het een leuke klus om te doen omdat deze epdm folie zich goed verwerken laat. Wij zouden dit materiaal daarom ook aan iedereen aanraden die ook met zijn of haar dak aan de slag wil gaan. 

Ons dak is weer optimaal

Wij hebben onlangs weer een forse regenbui moeten ondergaan en wij waren blij om te merken dat wij geen enkele lekkage aantroffen. Kortom:

  • Wij zijn zeer tevreden over deze aanbieder
  • Wij hebben voor een lage prijs een goed product kunnen kopen 
  • Wij hadden ons product al heel snel in huis 

Meer weten over de mogelijkheden of wilt u ook een bestelling plaatsen? Kijk dan even op interexpress. 


Comments are closed.