Webdesign en Webdevelopment

Hier kunt u een goede Magento webshop laten maken

zaterdag, 11-5-2019  

Ik heb al jaren een atelier aan huis en ik heb in de loop der jaren al heel veel kunst verkocht. Dat is iets waar ik veel voldoening uit haal, maar ik merkte de afgelopen jaren dat er steeds minder verkocht werd. Ik vroeg mij af wat er toch aan de hand kon zijn, maar toen kreeg ik van een van mijn vaste klanten te horen, dat veel mensen hun kunst vandaag de dag via het web willen kopen. Dat was iets waar ik al bang voor was. Ik had tot op dat moment namelijk geen webshop of iets dergelijks en ik vreesde nu dat ik er nu dus toch aan moest geloven. Gelukkig ben ik meteen gaan denken in mogelijkheden en niet in problemen. Ik heb daarom gekeken waar ik een dergelijke webwinkel kon laten maken. Ik ben op het internet gaan kijken en al snel had ik in de gaten dat ik een Magento webshop laten maken moest. Wanneer je namelijk een Magento webshop laten maken ging, kun je er zeker van zijn dat je een goede site in handen hebt. Aangezien ik niet heel handig ben met computers en dergelijke, leek het mij verstandig om een goede vakman of vakvrouw in de arm te nemen die mij kon helpen om mijn site te maken. Vandaar dat ik ook meteen ben gaan kijken waar ik een Magento webshop laten maken kon en zo kwam ik al heel snel bij de mensen van Creative ICT terecht. Dit bedrijf heeft van haar klanten allemaal heel positieve recensies gekregen en het was voor mij dan ook heel eenvoudig om te beslissen dat ik ook met deze mensen wilde gaan samenwerken. Ik heb daarom hun site even goed bekeken en al snel had ik in de gaten dat ik hier heel veel moois kon krijgen. De prijzen die zij rekenden voor het Magento webshop laten maken, vielen mij ook heel erg mee dus dat was voor mij voldoende reden om even contact met deze mensen op te nemen. 

Hier kon ik voordelig een Magento webshop laten maken 

Toen ik eenmaal met de mensen van CreativeICT.nl in gesprek was gegaan over mijn wensen en mijn eisen, heb ik aangegeven dat ik vooral een simpel te bedienen site wilde hebben. Ik wilde namelijk niet heel veel administratiewerk hoeven doen en daarom heb ik gevraagd of alles zo geautomatiseerd mogelijk kon worden gemaakt. Dat was geen enkel probleem. Ik heb hier dus een Magento webshop laten maken en dat is mij heel erg goed bevallen. Als u iemand moet hebben voor het Magento webshop laten maken, dan is het dit bedrijf wel. Hier krijgt u een prachtig resultaat te zien. 

Mijn site is prachtig geworden 

Ik ben blij dat ik deze firma in de arm heb genomen want ik heb inmiddels een heel mooie site. Ik merk dat ik meer ga verkopen en dat is heel prettig. Kortom:

  • Ik heb hier een heel mooie webwinkel kunnen krijgen 
  • Ik ben heel goed voorgelicht door de mensen van dit bedrijf 
  • Ik heb zelfs nog geld van mijn budget overgehouden 

Kijk ook een keer op Creativeict.nl voor meer informatie. 


Comments are closed.