Webdesign en Webdevelopment

Hier vind je webhosting met gratis extra’s

zondag, 29-3-2020  

Als je een website of webshop wil bouwen is in principe het eerste dat je nodig hebt goede webhosting. Tussen alle aanbieders daarvan kunnen best grote verschillen bestaan, dus is het zaak dat je je goed oriënteert op de diensten die ze allemaal bij hun prijs hebben inbegrepen. webruimtehosting.nl is een van de partijen die hun webhosting pakketten aanbieden inclusief allerlei gratis extra’s. En deze extra’s heb je echt wel nodig, denk maar eens aan de volgenden:

  • Ongelimiteerd dataverkeer
  • Onbeperkte e-mail met spamfilter
  • Een snelle laadtijd van je website
  • SSL-certificaten (om de veiligheid aan te tonen)
  • Een support-afdeling die je 7 dagen in de week kunt bereiken

Al deze diensten zitten in de prijs inbegrepen, waardoor je al gauw zal merken dat ze juist niet duurder zijn dan andere aanbieders. De prijzen die ze hanteren voor hun pakketten zijn namelijk all-in prijzen, en welke je kiest hangt enkel af van de hoeveelheid opslagruimte die je nodig denkt te gaan hebben.

Webhosting met gratis website verhuisservice

Als je momenteel al een website of webshop hebt, maar je wilt deze graag verhuizen naar een goedkopere hostingpartij, dan kan dat bij webruimtehosting.nl gratis. Een website verhuizen naar andere webhosting is een heel technisch klusje, wat de meeste mensen niet zelf kunnen. Als je besluit over te stappen op de hosting van webruimtehosting.nl hoef je je daar echter geen zorgen over te maken. Zij verzorgen de gehele verhuizing, en je hebt er verder geen omkijken meer naar. Aan het uiterlijk van de website zal niks veranderen, en ook niet aan de manier waarop je je website of shop voorheen beheerde. Het enige dat dus wijzigt is de aanbieder van de webhosting, waardoor je minder gaat betalen per maand en profiteert van betere diensten.

Hoe bouw je een self-hosted WordPress blog?

Veel mensen kiezen voor de all-in webhosting van webruimtehosting.nl om een self-hosted WordPress blog te starten. Dit is op blog-gebied een van de meest professionele keuzes. Met een self-hosted WordPress blog heb je namelijk je eigen url in plaats van dat je domeinnaam eindigt met de WordPress extensie. Dit installeren kan even lastig zijn, maar daar kunnen ze je bij webruimtehosting prima bij helpen. Wat je nog meer nodig hebt om je blog te starten is een template. Een template is als het ware een kant en klare website of blog, die je deels kunt aanpassen naar je eigen wensen. Er zijn duizenden templates beschikbaar en ze zijn helemaal niet zo duur! De opmaak ervan kan wel erg verschillen, neem dus even de tijd om een template te vinden dat past bij wat jij met je blog wil bereiken. Als je er een hebt aangekocht kun je hem op de webhosting uploaden en activeren, waarna je hem naar je eigen smaak kunt aanpassen. Je kunt vrijwel altijd zelf de lettertypes kiezen, de kleuren van de header, footer en andere gedeeltes van de website, afbeeldingen en teksten toevoegen, etc. Doordat dit soort templates zo flexibel zijn is een self-hosted WordPress blog zo populair, en al helemaal als je deze via webruimtehosting.nl bouwt. Dan ben je namelijk verzekerd van een goede service en een absoluut snelle en super veilige website. Begin dus vandaag nog met bloggen, want zo moeilijk is het niet om een blog te bouwen!


Comments are closed.