Webwinkels en Webshops

Kies voor het beste glijmiddel dat past bij jouw behoeftes

maandag, 12-11-2018  

Kies voor het beste glijmiddel dat past bij jouw behoeftesDe beleving van seks is voor ieder mens anders. De één kan er maar geen genoeg van krijgen en de ander ziet het als een normaal onderdeel van het menselijke bestaan. De één is verslaafd tot aan het obsessieve toe, de ander ziet het eerder als iets dat gedaan moet worden. Daar tussenin heb je natuurlijk een breed spectrum aan mogelijke houdingen ten opzichte van seks en verschillende seksuele handelingen. De één is bijvoorbeeld heel fysiek ingesteld, terwijl de ander juist geestelijk gestimuleerd moet worden. Dat laatste leidt weer tot een pluraliteit aan verschillende fetisjismes waarbij men ook vaak gebruik maakt van allerlei hulpmiddelen. Er in ieder geval één hulpmiddel dat je in al deze verschillende categorie kunt gebruiken en dat is glijmiddel. Glijmiddel zorgt ervoor dat de zaken beter glijden, maar het is niet zo dat je alleen glijmiddel nodig hebt als je de vagina bijvoorbeeld niet nat genoeg wordt. Ook al is de vagina drijfnat, dan nog kan glijdmiddel een uitkomst bieden, want de ervaring wordt er hoe dan ook soepeler door. Daarnaast is het voor de mensen met flink veel uithoudingsvermogen belangrijk dat deze soepelheid tijdens de hele sessie gehandhaafd blijft. Vooral als de participanten er van houden om wat ruiger te werk te gaan, dan is glijmiddel eigenlijk onmisbaar. Zonder glijmiddel vindt er een soort van slijtage plaatst en dat kan een nadelig effect hebben op de penis en op de vagina. Maar dat is nog lang niet alles als het op glijdmiddel aankomt. Je hebt namelijk tal van verschillende soorten. Sommige soorten van glijmiddel verhogen de intensiteit van het gevoel. Sommige vrouwen kunnen bijvoorbeeld niet meer zonder het tintelende gevoel dat sommige soorten van glijdmiddel bewerkstelligen. Sommige mannen kunnen niet zonder glijmiddel omdat het de hele sensatie van penetratie intenser maakt. Glijmiddel is dan ook niet een hulpmiddel dat je gebruikt om een soort van defecte situatie te herstellen. Het is vooral een middel om een heerlijke ervaring nog beter te maken en nog intenser te beleven. Om die reden is het dan ook verstandig om eens goed te kijken welke mogelijkheden je zoal hebt als het op glijmiddelen aankomt. Natuurlijk ben je vast wel bekend met de glijmiddelen van Durex, want dit zijn de glijmiddelen die je altijd bij de drogist tegenkomt. Maar dit zijn natuurlijk niet de enige mogelijkheden. Je hebt veel meer keuzes en daarom kun je het beste gewoon even naar dokterlifestyle.com surfen.

Bestel jouw glijmiddel gewoon online

Als je nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden om jouw seksleven nieuw leven in te blazen of te vernieuwen, dan kun je terecht op dokterlifestyle.com. Hier vind je namelijk verschillende soorten van glijmiddel met elk een eigen doel. Zo kun je op de site terecht voor:

  • Siliconen glijmiddelen
  • Glijmiddelen op waterbasis
  • Stimulerende glijmiddelen
  • Glijmiddelen die klaarkomen uitstellen

Misschien ben je iemand die zo intens geniet van de seks, dat het lastig is om de climax uit te stellen. In dat geval kun je je seksuele ervaringen een flinke boost geven door gebruik te maken van glijmiddelen die het orgasme kunnen uitstellen. Soms is iets minder sensitiviteit immers helemaal niet verkeerd. Heb je echter het idee dat je te weinig voelt, kies dan voor de stimulerende glijmiddelen. Via dokterlifestyle.com kun je binnen al deze categorieën verschillende soorten bestellen van uiteenlopende merken.

Surf, browse en bestel!

Je kunt dus eenvoudig even naar de website van dokterlifestyle.com surfen, het assortiment bekijken en het gewenste artikel bestellen. Dokterlifestyle is dan ook dé plek voor het verrijken van je seksleven.


Comments are closed.