ICT en Techniek

Maak je trage computer in Nijmegen weer supersnel via Computerkruis

vrijdag, 16-4-2021  

Als je op je computer zit te werken en je wilt even een site openen voor wat informatie, dan is het prettig als deze site meteen opent en je direct de informatie paraat hebt. Als je op het icoontje van de browser klikt en je moet vervolgens een dikke 5 tellen wachten voor er een wit scherm verschijnt en vervolgens nog eens 5 seconden moet wachten voordat de site is geladen, dan is de lol er snel vanaf. Een nieuwe computer is vaak nog lekker snel. 1 klik en een fractie van een tel later heb je de hele site volledig geladen voor je. Je kunt dan zelf nog wat andere programma’s open hebben staan, zonder dat het meteen tot grote vertragingen leidt. Ideaal voor als je een Teams of Zoom vergadering hebt en tussendoor ook allerlei documenten open moet hebben samen met de juist websites. Maar naar verloop van tijd zal je computer steeds trager worden. Als je te maken krijgt met een te trage computer in Nijmegen, dan kun je deze opschonen en zo versnellen via de diensten van computerkruis. Een computer wordt door het gebruik steeds trager. Dat komt enerzijds doordat de computer steeds voller raakt met programma’s die je er of wel zelf op zet of die ongemerkt op de computer worden geïnstalleerd. Al deze software tezamen vraagt steeds meer van de CPU waardoor deze overbelast raakt. Als je alleen 1 website open hebt staan, dan gaat het allemaal nog redelijk snel. Heb je er twee open en wil je ook een aantal Word documenten openen, dan gaat het al een stuk moeizamer. Open je nog meer, dan kun je de computer vaak horen kreunen en steunen om alles nog op orde te houden. Snel zal het allemaal niet meer gaan. Je hebt naast het softwarematige probleem, ook te maken met de hardware die de boel kan vertragen. Het is niet zozeer de hardware zelf, maar eerder de ruimte om de hardware heen. Deze raakt namelijk vol met stof en als je dat niet verwijdert, dan wordt je computer trager. Je kunt een trage computer in Nijmegen dan ook het beste even langsbrengen bij computerkruis. Zij kunnen de trage computer in Nijmegen van binnen en buiten, zowel qua hardware als qua software, helemaal opschonen. Alles wat de CPU onnodig belast, wordt verwijderd en uiteraard wordt al het stof uit de computer gehaald. Dankzij deze procedure loopt de voorheen zo trage computer in Nijmegen weer als een zonnetje. 

Lever je te trage computer in Nijmegen in bij computerkruis

Als je te maken krijgt met een te trage computer in Nijmegen of een trage laptop, dan kun je de apparatuur bij computerkruis achterlaten. Zij gaan er dan mee aan de slag en als ze klaar zijn, dan kun je je snelle computer of laptop weer ophalen. Het opschonen en versnellen van een computer is niet duur en je voorkomt op deze manier dat je te snel een nieuwe computer moet kopen. 

De werkwijze van computerkruis

Op de site van computerkruis.nl zie je meteen wat je kunt verwachten bij een te trage computer in Nijmegen. De werkwijze is als volgt: 

  • Maak een afspraak
  • Breng je computer
  • Je computer wordt gemaakt


Comments are closed.