ICT en Techniek

Maak van uw applicaties een geheel met de multichannel software

dinsdag, 1-1-2019  

Met alle veranderingen die de digitale wereld met zich meebrengt, willen consumenten ook meer mogelijkheden om hun producten en diensten te kopen. Daarvoor kan een multichannel software een goede uitkomst zijn voor ieder bedrijf. Een multichannel software maakt het namelijk mogelijk dat klanten via een verscheidenheid aan kanalen bediend kunnen worden. Novulo integreert dit multichannel software tot een applicatie, waardoor u als retailer de door u gekozen componenten tot een geheel maakt. Wij leggen u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van multichannel software en hoe u met ons in contact kan komen.

Multichannel software lost praktische vraagstukken voor u op

Met een multichannel software worden meerdere kanalen gebruikt voor het verkopen van een product of dienst. Met de komst van nieuwe technologische ontwikkelingen en de komst van het internet, hoeven producten en diensten namelijk niet meer via een kanaal verkocht te worden. Multichannel software is nodig om de bedrijfsactiviteiten over al deze kanalen tegelijk in goede banen te leiden. Zo kunt u deze voor de volgende dingen gebruiken:

  • Het oplossen van praktische vraagstukken
  • De klant kan zien hoeveel op voorraad is
  • Retourneren van producten door de klant
  • Bijbetaling bij een duurder vervangend product

Al deze bovengenoemde zaken kunnen gerealiseerd worden met een multichannel software dat volledig afgestemd is op de structuur van de retailorganisatie. Het probleem voor veel organisaties is dat verreweg de meeste hiervan tekort schieten op enterprise niveau. Dit zorgt voor de oplossing van een verzameling aan losse softwarepakketten die door technische koppelingen met elkaar verbonden zijn. Dit kan leiden tot technische problemen. Met een multichannel software van Novulo kunt u dit echter oplossen, waardoor u een natuurlijke groei krijgt van uw onderneming. Daarnaast heeft u altijd een passend antwoord op ieder retailvraagstuk op enterprise niveau. U kunt daarnaast altijd direct zien welk product tot een snelle uitverkoop leidt, zodat uw inkoopafdeling direct aan het werk gezet kan worden. Dit biedt uw bedrijf flexibiliteit en kunt u uw omzet eenvoudig laten stijgen met een simpele bedrijfsapplicatie. Deze is tevens oneindig uitbreidbaar en aanpasbaar en altijd afgestemd op uw meest actuele organisatiebehoeften. Klinkt dit u als muziek in de oren? Neem dan vandaag nog contact met ons op om te zien wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn en start vandaag nog met de groei van uw omzet.

Meest innovatieve IT bedrijf van Nederland

Novulo is uw specialist op het gebied van webbased bedrijfssoftware. Wij ontwikkelen uitsluitend inspirerende en unieke businessApps, waarmee wij het voor bedrijven gemakkelijker maken om hun werkzaamheden uit te voeren. Een van deze businessApps is onze multichannel software, waarmee wij een marktleider zijn geworden. Wij zijn tevens uitgeroepen tot het meest innovatieve IT bedrijf van Nederland met ons programma Architects. De Architect maakt het mogelijk om software razendsnel en efficiënt te kunnen tekenen in plaats van duizenden regels code te kloppen. Wij brengen maatwerk en pakketsoftware samen, waardoor het voor bedrijven eenvoudig is om zelf hun software uit te kiezen. Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden, de prijzen of heeft u nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.novulo.com/. Onze medewerkers helpen u graag verder door uw vragen te beantwoorden en u alles te vertellen over de werkzaamheden die wij voor uw bedrijf kunnen leveren. Zo kunt u precies zien dat de investering zich uiteindelijk dubbel en dwars terug zal verdienen en dat uw werkzaamheden eenvoudiger zullen gaan binnen uw retailbedrijf. U kunt ook ons contactformulier op de website invullen.


Comments are closed.