Webwinkels en Webshops

Magneetbord

woensdag, 3-10-2018  

Het is altijd super handig om te beschikken over een magneetbord met bijbehorende magneten. Of het nu gaat om bij jou thuis of op de werkvloer, het komt echt altijd uitstekend van pas. Iedereen kent waarschijnlijk wel het punt van post die binnenkomt en waar je nog wat mee zou moeten doen, maar je hebt hier niet direct tijd voor. Je kunt dit dan natuurlijk los op een bureau leggen of in een bakje, maar de kans is groot dat hier dan allerlei andere zaken bovenop gelegd worden, waardoor jij het zicht erop kwijtraakt. Het bij echter een magneetbord, dan kun je het betreffende poststuk daar aan ophangen, zodat je oog er steeds weer opvalt. Zo kun je niet vergeten dat er nog iets is dat je af moet handelen. Ook voor bijvoorbeeld krantenknipsels is dit ideaal, dit zijn helemaal stukjes papier die je zomaar kwijtraakt. Door ze op te hangen, houd je ze in het zicht en verlies je ze niet zomaar. Ook voorkom je zo dat ze per ongeluk in de oud papier bak belanden. Met andere woorden, een magneetbord kan echt van grote toegevoegde waarde zijn bij jou thuis!

Magneetbord op de werkvloer

Zoals gezegd zijn dergelijke borden niet alleen ideaal in je eigen woning, ook op de werkvloer komen ze goed van pas. Op een magneetbord in de kantine kun je bijvoorbeeld belangrijke mededelingen ophangen of geboortekaarten die personeelsleden gestuurd hebben, om maar wat voorbeelden te noemen. Maar natuurlijk wil jij op het werk niet altijd alleen maar papieren op kunnen hangen om wat mee te delen aan de anderen, het is soms ook wel heel erg gemakkelijk om even iets op te kunnen schrijven. Hoe handig zou het dan ook zijn om een magneetbord te hebben dat tegelijkertijd ook een whiteboard is? Dan kun je gemakkelijk wat mededelingen opschrijven en later weer uitwissen, terwijl je tegelijkertijd ook voldoende ruimte hebt om wat papieren op te hangen. Zo heb je twee in één en dat is natuurlijk heel erg handig! Wat echter wel belangrijk is om in het oog te houden, is dat niet alle magneten geschikt zijn om op een dergelijk bord te gebruiken. Zorg er dan dus ook voor dat je niet alleen de juiste stiften erbij koopt om op het bord te kunnen schrijven, maar dat je er ook meteen bijpassende magneten bij bestelt. Zo voorkom je dat er beschadigingen ontstaan op het magneetbord.

Waar te koop?

Wil jij een magneetbord aanschaffen dat tegelijkertijd ook een whiteboard is? Dan kun je hiervoor terecht bij whiteboard-flipover.nl, onderdeel van IVOL. Zij bieden dit product aan in diverse varianten, zoals:

  • verrijdbaar
  • enkelzijdig
  • dubbelzijdig
  • wandmodel

Of jij nu van plan was om het magneetbord aan de muur op te hangen of dat je juist liever een exemplaar hebt dat je kunt verrijden, je kunt bij hen altijd terecht! Een verrijdbare variant is natuurlijk heel erg geschikt voor het geven van presentaties, je kunt het bord dan gewoon in een andere ruimte neerzetten. Is deze ook nog eens dubbelzijdig, dan kun je er extra veel informatie op kwijt, zonder dat je het eerst uit hoeft te wissen. Dat is bij presentaties ook heel erg handig. Zijn presentaties of besprekingen bij jullie niet aan de orde? Dan kun je vaak volstaan met een wandmodel. Het voordeel daarvan is dat deze nauwelijks ruimte inneemt, doordat je hem gewoon aan de muur ophangt. Zo hebben ze dus voor ieder wat wils in deze webshop! Uiteraard kun je bij hen ook meteen magneten bestellen die geschikt zijn voor het gebruik op dit magneetbord!


Comments are closed.