Nieuws

Onze specialiteit: cd dupliceren

woensdag, 25-3-2015  

Onze specialiteit is het cd dupliceren. Dat is simpelweg van een cd meerdere cd’s maken, of van slechts een audiobestand meerdere cd’s maken. Het is natuurlijk ook mogelijk om cd’s te persen, maar het grote voordeel van cd dupliceren is dat het veel sneller gaat. Als u bij wijze van spreken vandaag de audio aanlevert, dan gaan wij cd dupliceren en dan kan u het, wederom bij wijze van spreken, morgen al thuisbezorgd krijgen. Waarom zou u een cd dupliceren? Nu, technisch gezien laat u het doen, maar waarom u het laat doen kan verschillende redenen hebben. We leveren zowel aan de eindgebruiker als aan tussenpersonen zoals fabrieken en platenmaatschappijen. Dat betekent dat als u als particulier een waanzinnig goede muziek-cd heeft gemaakt en dat graag met de wereld wilt delen, dat cd dupliceren dan een goede optie voor u is. U kunt dan uw muziek promoten door uw cd te verstrekken aan partijen die er interesse in hebben. Maar ook als u het voor uw vrienden en familie wilt maken, en daarmee een bijzondere gelimiteerde uitgave, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Het gaat ook niet alleen om muziek, cd dupliceren gaat om alles wat op een cd past, dus het kunnen alle mogelijke vormen van audio zijn. Heeft u bijvoorbeeld een inspirerende presentatie gegeven en zou u willen dat al uw werknemers die nog wekelijks terug luisteren, ook dan is cd dupliceren een goede optie voor u. Of bent u dol op cd’s met walvisgeluiden en bent u daarna zelf de walvissen achterna gereisd om de walvisgeluiden op te nemen, dan is ook dat een goede reden voor cd dupliceren. Denk verder ook nog aan het maken van lesmateriaal, zeg een luistertoets Spaans, ook daarvoor is het handig dat er meerder cd’s zijn, om niet te zeggen: de wereld aan cd’s. Onze klanten zijn echter voornamelijk tussenpersonen zoals platenmaatschappijen die jong talent op de kaart willen zetten. Dan is cd dupliceren tot 500 exemplaren een goede keuze. Het is namelijk altijd maar de vraag hoe erg in trek een nieuwe band is, dat is van zo veel factoren afhankelijk dat het lastig is om die allemaal in de hand te houden, laat staan zo te sturen dat de band een groot, gewenst, succes wordt. Een presentatie van de cd met de band die optreedt moet voor een nieuwe band meestal al de helft van de cd verkopen. En dan moet je nog hopen dat een regionale radiozender de muziek oppikt en wil promoten en dat lokale handelaren de muziek opzetten in de winkel en er reclame voor maken. Dan is 500 exemplaren voor cd dupliceren eerst een veilige keuze. Het cd dupliceren gaat bij ons ook tussen de 50 en 500 exemplaren, als minimum en maximum. Buiten het cd dupliceren is het bij ons ook mogelijk DVD’s te vermenigvuldigen. Lever beeld aan en binnen afzienbare tijd krijgt u van ons een hele stapel met de beelden die u graag wilde hebben.

Persoonlijke smaak in levering na cd dupliceren

Hoe de cd’s aangeleverd worden hangt af van uw persoonlijke voorkeuren. Het is namelijk mogelijk om het hoesje precies zo te maken als u het zelf wilt. Is de cd een ode aan uw kind, dan kan er natuurlijk een mooie foto op het hoesje. Is het echter een nogal donkere verzameling van weemoedige gedichten, dan is een foto van een kind misschien niet de meest verstandige keuze voor het hoesje. Ook de cd zelf wordt natuurlijk bedrukt, daar kan mooi de artiestennaam en de titel van het album op en dat niet alleen, natuurlijk ook een mooie foto of andere plaat die de sfeer van de cd goed weergeeft. De hoesjes zijn ook in diverse vormen en groottes aan te leveren, de vormen zijn onder andere:

  • digisleeves
  • standaard cdboekjes
  • mediaboeken
  • wallets
  • digipacks
  • digifiles

En voor DVD’s zijn natuurlijk ook de standaard DVD-hoesjes te verkrijgen. Het belangrijkste van het cd dupliceren is echter dat het bijzonder snel gaat. U heeft de cd’s bij wijze van spreken al in huis als u nog de zangpartijen aan het inzingen bent. U moet bij ons rekenen op een zeer snelle levering van al uw cd’s en DVD’s in de formaten en kleuren en hoesjes die u wilt hebben. Wat let u nog om een kijkje te komen nemen op www.discprint.nl/dupliceren/cd-dupliceren? Hoe eerder u het doet, hoe eerder u een berg aan cd’s heeft om iedereen gelukkig mee te maken. Iedereen die wacht op uw geluid, komt voordelig uit! Wees snel!

Het cd dupliceren is snel te regelen

Het aanvragen van cd dupliceren is heel makkelijk en zo mogelijk nog sneller te regelen. U kunt via www.discprint.nl/dupliceren/cd-dupliceren een offerte aan te vragen en niet alleen via deze weg kan u een aanvraag tot cd dupliceren doen. Het volstaat om met ons te bellen en in slechts in een telefoontje al u wensen duidelijk over te brengen. Dat betekent dat het u kan lukken om binnen vijf minuten een opdracht tot cd kopiëren te geven. Natuurlijk moet u dan nog wel de audio aanleveren de ontwerpen die u in gedachten had om de cd en het hoesje mee te laten bedrukken, maar als we u een beetje inschatten, dat u hier op deze site aan het rondneuzen bent, dat betekent vast ook dat u de audio en de ontwerpen al klaar hebt liggen, of niet?


Comments are closed.