Webwinkels en Webshops

Op zoek naar kantoormeubilair? Shiraz Office Furniture realiseert kantoorinrichting naar uw wens en budget!

maandag, 21-1-2019  

Kantoormeubilair is misschien wel een van de belangrijkste aspecten van een bedrijfsruimte. De kantoorinrichting zegt namelijk veel over uw organisatie en geeft buitenstaanders die voor het eerst bij uw bedrijf binnenlopen direct een indruk en sfeerimpressie. Wilt u graag een open indruk wekken of gaat u meer voor comfort en gezelligheid? Dit zijn belangrijke vragen om te stellen wanneer u uw kantoorinrichting gaat ontwerpen. Het kiezen van kantoormeubilair en het ontwerpen van de kantoorinrichting kan soms echter wat overweldigend zijn. U heeft veel ideeën maar weet niet hoe u dit op papier moet zetten. In dat geval heeft u veel baat bij het inschakelen van een professional. Bij Shiraz Office Furniture bent u hiervoor aan het juiste adres. Dit bedrijf bestaat al meer dan twintig jaar en heeft gedurende deze periode al meer dan 10.000 kantoorinrichtingen verzorgd. Door de kracht en sterke drive van deze organisatie hebben zij zelfs de recessie van 2007-2010 met gemak doorstaan. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u in handen bent van een bedrijf met veel passie en expertise. Shiraz Office Furniture zal uw kantoor strategisch indelen alsmede de hoogste kwaliteit kantoormeubilair leveren, waardoor u gegarandeerd bent van een lange levensduur van de producten. Dit alles in lijn met uw wensen en budget. Meer informatie vindt u op shiraz.nl.

Kantoormeubilair; u vindt het bij Shiraz Office Furniture!

Shiraz Office Furniture is dé specialist van kantoormeubilair. Dit bedrijf is gevestigd in Dordrecht en is makkelijk en snel te bereiken met zowel de auto alsmede met het openbaar vervoer. Bij Shiraz Office Furniture kunt u gratis en vrijblijvend een interieuradvies aanvragen. Zo geven de interieurspecialisten onder andere advies over vloer en wanddecoratie. Op deze manier bent u goed geïnformeerd over de vele mogelijkheden die in uw kantoorruimte mogelijk zijn. Daarnaast heeft hun kantoor een showroom van wel 1000m2 waarin u een divers scala aan kantoormeubilair kunt bekijken en vergelijken. Het kantoormeubilair bestaat enkel uit genormeerde merken die kwalitatief hoogwaardig zijn en op een milieubewuste manier worden gefabriceerd. Op deze manier blijft een duurzame kantoorinrichting gewaarborgd. Voorbeelden van deze genormeerde merken zijn:

  • Palmberg;
  • Interstuhl;
  • En Giroflex.

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van het grote assortiment. Wij raden u daarom aan om zeker eens een bezoek te brengen aan de showroom in Dordrecht. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. De showroom is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:00 uur ’s ochtends tot 17:00 uur ’s avonds. Wilt u liever in het weekend langskomen? Dat is ook geen enkel probleem. In dat geval kunt u bellen naar 078-6176530 om een afspraak in te plannen.

Bij Shiraz Office Furniture bent u verzekerd van een volledig en professioneel interieur!

Wanneer u geïnteresseerd bent in de service van Shiraz Office Furniture, hoeft u niet onmiddelijk langs te komen in de showroom. U kunt het kantoormeubilair namelijk ook makkelijk online bestellen. Middels https://www.shiraz.nl kunt u een kijkje nemen op de webshop. Behalve kantoormeubilair vindt u hier ook meubilair voor vergaderruimtes, kantines, schoolruimtes, garderobes, magazijnen en wachtruimtes. Ook vindt u hier de benodigde accessoires. De producten van de webshop zijn altijd op voorraad en daardoor snel leverbaar. Deze producten worden geleverd door het personeel van Shiraz zelf. Zij beschikken allen over een uitgebreide kennis van het assortiment, zodat u ook aan hen nog eventuele vragen kunt stellen. Bij uw aankoop kunt u er verder ook voor kiezen om uw producten te laten monteren. In dat geval worden de bureaus ook meteen op de juiste hoogte ingesteld. Bent u enthousiast geworden over Shiraz Office Furniture? Neem dan vandaag nog contact met hen op!


Comments are closed.