Webwinkels en Webshops

Op zoek naar pinrollen voor je pinautomaat?

maandag, 17-8-2020  

Veel klanten vragen nog een om een bon bij het afrekenen. Dit kan handig zijn wanneer een groep vrienden de kosten van het uiteten eerlijk willen delen of bijvoorbeeld voor de eigen administratie. Niet alle pinrollen zijn hetzelfde. Hieronder lees je de verschillende rollen verkrijgbaar bij Grafilabel.

Verschillende soorten pinrollen zijn er bij Grafilabel.nl?

Pinrollen heb je in verschillende soorten en maten. Voor verschillende pinautomaten heb je verschillende rollen. Je hebt ook rollen speciaal voor kassa’s. Deze rollen lijken namelijk erg veel op elkaar maar zijn niet in dezelfde systemen te gebruiken. Kassarollen zijn over het algemeen een stuk breder. De meest voorkomende kassarollen hebben een grootte van 80x80x12 millimeter. Deze kassarollen hebben een breedte van 80 millimeter, een diameter van 80 millimeter en een kerndiameter van 12 millimeter. Deze kassarollen zijn voor een heel groot aantal kassa’s bruikbaar. De rollen passen onder andere in een groot aantal kassasystemen van Axiohm, Citizen, Epson, NCR en Star. Kassarollen en pinrollen lijken erg op elkaar maar zijn eigenlijk niet echt te gebruiken in elkaars systeem. Wanneer je opzoek bent naar pinrollen moet je hier goed rekening mee houden. Bij Grafilabel zijn deze rollen in de volgende formaten te verkrijgen:

  • Rollen van 57x30x12 millimeter
  • Rollen van 57x30x8 millimeter
  • Rollen van 60x30x12 millimeter

De pinrollen van 57x30x12 millimeter zijn verpakt per doos van 50. Per rol zit 10 meter aan thermisch papier wat is voorzien van een markering op het einde van de rol. De rollen zijn 57 millimeter in de breedte, hebben een diameter van 30 millimeter en een kerndiameter van 30 millimeter. Deze rollen zijn geschikt voor pinautomaten van Atos, Banksys en Pinlinq. Het is wel altijd verstandig om de juiste formaten van de rollen voor je pinautomaat nog eens goed te bekijken. De pinrollen van 57x30x8 millimeter zijn ook verpakt per doos van 50. Deze rollen bevatten 10,5 meter aan thermisch papier met een markering op het einde. Deze rollen zijn 57 millimeter in de breedte, hebben een diameter van 30 millimeter en een kerndiameter van 8 millimeter. Deze rollen zijn ook geschikt voor pinautomaten van Atos, Banksys en Pinlinq. De kerndiameter verschilt echter van de hierboven verschilde rol. Deze smallere kerndiameter is bijvoorbeeld geschikt voor de Atos Yoximo Worldline. Als laatst zijn er bij Grafilabel nog pinrollen van 60x30x12 millimeter te verkrijgen die ook per doos van 50 rollen verpakt zijn. Per rol zit 10 meter aan thermisch papier voorzien van een eindmarkering. Deze rollen zijn 60 millimeter breed, hebben een diameter van 30 millimeter en een kerndiameter van 12 millimeter. Het is belangrijk dat je bij de aanschaf van pinrollen goed controleert of je de juiste rol voor jou automaat aanschaft.

Waarom moet je kiezen voor Grafilabel?

Bij Grafilabel heb je keuze uit een ruim assortiment waardoor het mogelijk is om al je producten omtrent printen, coderen en labelen bij 1 leverancier vandaan te halen. Bovendien heeft Grafilabel al 30 jaar ervaring en zijn de producten van goede kwaliteit. Er is een goede persoonlijke service en je krijgt offertes op maat. Twijfel dus niet en bestel je pinrollen bij Grafilabel.nl en profiteer van scherpe prijzen.

Lees meer…


Comments are closed.