Webwinkels en Webshops

Raamdecoratie? Raamdecoratie.com!

dinsdag, 7-5-2019  

Ik ben vijf jaar geleden mijn eigen bedrijf begonnen als interieurarchitect. Ik vind het heerlijk om mensen van een prettige leefomgeving te voorzien. Wat mij betreft speelt raamdecoratie daarin een heel belangrijke rol. Mijn klantenkring is zeer uiteenlopend; van jong tot oud, van stads tot landelijk en van top budget tot startersbudget. Wat de wensen van mijn opdrachtgever ook zijn, ik kan voor de raamdecoratie die ik nodig heb in mijn opdrachten altijd terecht bij Raamdecoratie.com.

De raamdecoratie van Raamdecoratie.com

Laatst had ik een opdracht waar iedere interieurarchitect van droomt. Een prachtige, totaal gerenoveerde woonboerderij met aan alle kanten prachtige uitzichten op het fantastisch mooie Twentse landschap. Er woont een gezin met twee eigen kinderen en drie pleegkinderen. Het moest een combinatie worden van recht doen aan de landelijke omgeving, de moderne bohemian stijl van moeder en de stijl van vader die vooral werd getypeerd door cognac leer en chroom. Heel belangrijk bij zo’n prestigieus project is dat je je er steeds van bewust bent dat de uitstraling naar buiten toe ook optimaal moet zijn, ondanks dat je je met het interieur bezighoudt en dat zit hem vooral in de raamdecoratie. Ik heb voor dit project lang gekeken op Raamdecoratie.com naar de perfecte jaloezieën. Ik ben uiteindelijk voor de benedenverdieping gegaan voor een hele mooie brede lamel in beigegrijs. Het mooie van houten jaloezieën is dat het een echt stoer statement is, maar toch ook een klassieke feel geeft. Bovendien houden jaloezieën de zon efficiënt tegen. Voor overdag geven de jaloezieën een fris en modern, maar toch aangekleed effect, zowel naar binnen als naar buiten. Voor ‘s avonds wil je met je raamdecoratie de warmte en gezelligheid zoveel mogelijk bevorderen en ik heb in dit project gekozen voor de overgordijnen van Raamdecoratie.com. Een hele mooie bruingrijze kleur hebben de gordijnen die van plafond tot vloer gaan. Als ik raamdecoratie bestel en laat inmeten en monteren door de mensen van Raamdecoratie.com, ben ik er zeker van dat het perfect gebeurd en dat werkt heel prettig.

Raamdecoratie.com

Bij Raamdecoratie.com staan ze altijd voor je klaar om je wegwijs te maken in de wereld van raamdecoratie. Van vervoer tot facturering, van ontwerp tot klantenservice; er wordt keihard gewerkt aan het verwerken van vragen, bestellingen en aan het ontwikkelen van de beste nieuwe producten op het gebied van raamdecoratie. Bij Raamdecoratie.com kun je terecht voor alle soorten van raamdecoratie:

  • rolgordijnen, duo rolgordijnen en dakraamrolgordijnen
  • vitrages, inbetweens en overgordijnen
  • lamellen en jaloezieën
  • vouwgordijnen en plisségordijnen

Omdat het niet altijd makkelijk is om online raamdecoratie te kiezen, is Raamdecoratie.com altijd te bereiken via e-mail, chat en telefoon. En natuurlijk ontvangen ze je ook graag in hun showroom. Raamdecoratie.com is een van de grootste raamdecoratie webshops van Nederland en België. Ze zijn gestart met een kleine collectie standaardmaten raamdecoratie, maar vrij snel groeiden ze uit naar een online winkel waarin zowel standaardmaten als maatwerk raamdecoratie besteld kon worden. Na een aantal jaren groeide de vraag naar een showroom. Raamdecoratie.com wilde tegemoet komen aan de behoefte van klanten om de kwaliteit van de producten zelf te kunnen ervaren. In 2016 opende Raamdecoratie.com haar nieuwe kantoorpand met showroom in het centrum van Enter in Overijssel.


Comments are closed.