Webwinkels en Webshops

Scooterlease kan al vanaf 10 euro in de maand!

maandag, 24-9-2018  

In Nederland mag u al op uw 16e scooter en brommer rijden. Vele middelbare scholieren wachten dan ook met smart tot ze die leeftijd hebben bereikt. Ze sparen er via hun bijbaantjes al een aantal jaren voor maar als het dan eindelijk zover is blijkt dat een dergelijk voertuig toch een stuk duurder is dan ze dachten. Gelukkig is er nu de mogelijkheid tot scooterlease. Scooterlease is, net als het leasen van een personenvoertuig, een manier om toch scooter te kunnen rijden. Het is grotendeels vergelijkbaar met huren. Een verschil is doorgaans de contractduur, die is in het geval van scooterlease veel langer. We spreken over een periode van diverse maanden zo niet jaren. Terwijl de huur van een scooter tijdens bijvoorbeeld een vakantie slechts enkele dagen of weken duurt. U spreekt met ons, polderscooter.nl af voor hoelang u dit tweewielig motorvoertuig wilt gebruiken en u kunt via onze site direct op zoek gaan naar een stoer model. Ook voor ouderen is dit de manier om weer een stuk mobieler te zijn. Want naast scooterlease bent u bij Polderscooter welkom als u bijvoorbeeld een brommer of een snorfiets wilt leasen. Wilt u er liever eentje kopen? Dan is dat direct mogelijk via onze webwinkel. Wij hebben namelijk vrijwel altijd alle afgebeelde typen standaard op voorraad. Het is daardoor mogelijk om naast scooterlease deze week nog op uw gewenste eigen scooter rond te rijden.

Natuurlijk is scooterlease vele malen voordeliger dan direct kopen

Hoe kiest u een scooter uit? Gaat het u puur om de looks? Of vindt u de veiligheid net zo belangrijk? Wilt u veel zitruimte zodat u uw kind of vriendin mee achterop kunt nemen? Of extra ruimte in de opbergruimte? Wij bieden van bekende merken zoals Vespa, BTC en Monasso een dergelijk voertuig aan. Dus u kunt snel uw keuze maken en vervolgens de volgende gegevens doorgeven:

  • De uitvoering. Kiest u voor de snor-variant dan hebt u geen certificaat nodig maar mag u er niet harder dan 25 kilometer per uur mee rijden. De brommer-versie kan 45 kilometer per uur maar dat betekent wel dat u een certificaat moet hebben en er natuurlijk een helm bij moet dragen,
  • De kleur,
  • En het onderhoudspakket. En dat is dan ook direct weer een belangrijk verschil tussen scooterlease en huur. Want u bent niet verantwoordelijk voor het onderhoud. Dat nemen wij op ons. Net als het leasen van een auto waar de kosten van een apk bij het leasebedrijf komen te liggen komen de kosten van onderhoud aan uw scooterlease op onze schouders terecht.

Dankzij scooterlease kunt u vrijwel direct gaan rijden en hebt u verder geen omkijken meer naar het onderhoud. Natuurlijk betaalt u wel uw eigen verzekering en brandstof maar dat is niet meer dan logisch. Het is een stuk schoner dan de auto, u bent buiten en u kunt in drukke steden een stuk beter uit de voeten dan wanneer u met de auto of met de fiets gaat. Een prettige manier om snel op uw werk te komen!

Let op: geld lenen brengt verantwoordelijkheden met zich mee

Is scooterlease iets voor u? houdt dan goed in uw achterhoofd dat leasen een soort lenen is. Vergelijk het in dit opzicht met uw smartphone die u bij uw mobiele telefoonabonnement hebt gekregen. Wij begrijpen erg goed dat dit een zaak is die u niet online wilt afsluiten. U wilt een proefrit maken en u goed laten informeren. Daarom bent u van harte welkom in onze showroom in Dronten, Flevoland. Met of zonder afspraak, de koffie staat voor u klaar!

Lees meer…


Comments are closed.