Webwinkels en Webshops

Step kopen? Ruim assortiment steppen voor alle leeftijden Wheelz4Kids!

zaterdag, 17-8-2019  

Steppen zijn er in allerlei kleuren, afmetingen en eigenschappen te verkrijgen. wheelz4kids biedt een uitgebreid assortiment steppen aan voor alle leeftijden. Opzoek naar een geschikte step? Bekijk dan eens al onze mogelijkheden. Een step is namelijk een handig vervoersmiddel als je op reis gaat. Eenvoudig mee te nemen in de auto of trein en een leuk alternatief voor een vouwfiets. Een step kopen om sneller op het werk te komen of naar school te gaan, is de afgelopen jaren steeds populairder aan het worden. Liever met jouw hond op stap of zoek je een leuke activiteit om fit te blijven? Kies dan voor steppen!

Step kopen

Ben je opzoek naar een mooie step voor jouw kind(eren)? Een step is niet alleen een cadeau waar ze urenlang plezier aan beleven, maar is ook een goede training voor balans en evenwicht. Bovendien is het een intensieve bezigheid waar kinderen veel door in beweging komen en lekker in de buitenlucht actief zijn. Veel modellen zijn inklapbaar of eenvoudig op te bergen, zodat ze maar weinig ruimte in beslag nemen.
Voor volwassenen zijn er speciale steppen ontworpen om aan te schaffen. Ze bieden meer comfort, beschikken over grotere wielen en kan in hoogte worden versteld in de meeste gevallen. Het blijft een leuke activiteit om te ondernemen of een ideaal vervoersmiddel om jezelf snel mee te verplaatsen, waarbij je lekker in beweging blijft. Met een Kickbike step ontwikkel je sterke spieren in benen en billen, waardoor het een ware work-out is! Bovendien krijgen armen- en schouderspieren ook een goede training. Een sport step kopen? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment! Steppen is één van de veiligste manieren om snel je conditie te verbeteren en biedt een hoge calorieverbranding, waardoor je tot wel 900 Kcal per uur kunt verbranden!

Steppen met de hond

Wil je graag een step kopen, waarmee je gezamenlijk met jouw hond erop uit kunt gaan? Een hondenstep is een ideale manier om jezelf en de hond mee in conditie te houden. De snelheid van een step biedt een ideale draafsnelheid voor de hond, waardoor hij meer spieren opbouwt en minder kans heeft op gewrichtsproblemen. Eén van de meeste verkochte steppen voor honden is een Yedoo step. Met een lage instap is het ideaal voor beginners tegen een voordelig tarief. De steps zijn zeer geschikt om ook offroad te gebruiken. Ben je van jezelf al sportief aangelegd? Dan stel je meer eisen aan jouw investering. Een Kickbike Sport G4 is een sportieve en fijne step, geschikt voor harde bospaden. Zandpaden en ruig terrein zijn minder geschikt. Wil je graag gaan steppen met jouw hond? Het is een ideale training waar je veilig aan kunt beginnen. De kans op blessures is minimaal, dankzij de goed doordachte dog-adapters die zijn gemonteerd aan onze hondensteppen!

Voordelen step kopen bij wheelz4kids:

 • Geschikt om sneller op werk/school te komen
 • Ideale work-out of activiteit om fit te blijven
 • Veilig voor beginners en kans op blessures minimaal
 • Diverse modellen voor volwassenen en kinderen
 • Speciale series offroad steppen voor meer stabiliteit bij oneffenheden
 • Eenvoudig op te bergen
 • Sommige steppen zijn opvouwbaar
 • Hondensteppen voor een gezonde activiteit voor baas en hond
 • Elektrische steppen verkrijgbaar
 • Voor alle leeftijden
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Super snelle levertijden
 • Gratis verzending vanaf €50,-
 • Garantie geld terug van 60 dagen

Ben je nog opzoek naar een passende step om te kopen? Bezoek dan onze webshop: wheelz4kids.com en neem bij vragen gelijk contact met ons op. Steppen voor iedereen, een leuke en veilige activiteit om fit te blijven! 

Lees meer…


Comments are closed.