ICT en Techniek

Tv reparatie

donderdag, 30-8-2018  

Als jouw televisie kapot gaat, overweeg jij dan ook een tv reparatie? Dit was eigenlijk nooit in mij op gekomen. Gewoon omdat het me vrij lastig leek om problemen met dergelijke apparatuur nog weer te verhelpen, vanwege de ingewikkelde technieken van tegenwoordig. Ook had ik het idee dat de kosten voor repareren al snel hoger zouden zijn dan de aanschaf van een nieuw exemplaar. Bovendien, een tv reparatie kan dan wel handig zijn, maar je wilt na een paar jaar toch eigenlijk wel een keer een moderner model, met meer functies en nieuwe applicaties. Maar wat als je nu een toestel hebt dat je op het moment eigenlijk heel erg bevalt? Het doet alles wat jij graag wilt en je hebt niet de behoefte aan nog meer mogelijkheden? Dan is een nieuwe kopen natuurlijk eigenlijk zonde. Zo ging bij mij dat de laatste keer tenminste wel. Opeens ging het apparaat stuk en toen ging ik dus al uitkijken naar een nieuw exemplaar. Terwijl het anders nooit in me opgekomen zou zijn om een nieuwe te gaan kopen. Toen las ik iets over tv reparatie en dat sprak mij toch wel erg aan.

Langere levensduur door tv reparatie

Ik probeer namelijk zo duurzaam mogelijk te leven en in dat plaatje past een tv reparatie natuurlijk heel goed. We zijn tegenwoordig heel erg gewend geraakt om alles meteen maar te vervangen zodra er iets stuk gaat, omdat vaak de kosten voor repareren erg hoog zijn. Ook zit je vaak met het punt dat je iets dan terug moet sturen naar de fabriek, waardoor je het heel erg lang kwijt bent. En daar zit je natuurlijk helemaal niet op te wachten, vooral niet met iets dat je zo vaak gebruikt als je televisie. Ik had een tv reparatie om die redenen nooit echt als een optie gezien, maar de laatste keer dat mijn televisie stuk ging stond het me ineens heel erg tegen om weer een nieuwe te kopen. Want we gooien met elkaar al zoveel spullen per jaar weg en in elektronica zitten ook nog eens kostbare onderdelen die gemaakt worden van relatief zeldzame grondstoffen. Als je dat weet, dan is het toch helemaal zonde om het zomaar weg te gooien? Vandaar dat ik laatst toch maar op zoek ben gegaan naar de mogelijkheden van een tv reparatie.

Snel en helder

Ik kwam toen zelf uit bij Randstad TV-Service voor de tv reparatie. Zij werken in Den Haag en omgeving en er is een aantal zaken dat mij heel erg aan hen beviel, namelijk:

  • hun ontzettend snelle werk
  • de service die zij bieden
  • de duidelijkheid over de kosten

Ik heb zelf geen auto, dus het is voor mij niet echt praktisch om met een groot scherm naar een reparateur toe te gaan. Het valt niet te vervoeren op de fiets en ook in bus en tram is het niet echt handig. Randstad TV-Service heeft echter de service dat ze het toestel bij jou op komen halen en dat kwam mij natuurlijk heel goed uit! Vooraf gaven zij mij ook meteen duidelijkheid over de kosten van de tv reparatie, zo wist ik dus meteen of dat financieel gezien een logische keus was of dat nieuwkoop toch een stuk voordeliger zou zijn. Repareren bleek ook financieel gezien een logische optie, dus ik besloot hen de opdracht te geven. Nog dezelfde dag hadden zij de klus al geklaard en had ik mijn scherm alweer aan de muur hangen! Bevalt jouw televisie je ook heel erg goed en zou je een tv reparatie overwegen als deze stuk ging? Dan moet je zeker eens op Randstad-TV-Service.nl kijken naar de mogelijkheden die zij bieden!


Comments are closed.