Webwinkels en Webshops

Tweedehands boeken kopen

donderdag, 29-11-2018  

Tweedehands boeken kopenMijn vriendin is iemand die erg graag boeken leest. Ze heeft niet veel hobby’s, ze vindt het bijvoorbeeld niet leuk om te sporten, maar elke avond is ze aan het lezen. Elke maand leest ze verschillende boeken en we hebben thuis kasten vol met boeken. Ik ben erg anders, ik heb veel verschillende hobby’s en lees nooit. Het laatste boek dat ik gelezen heb is jaren geleden en was een informatief boek. Ik ben in de avond veel aan het sporten en als ik weg ben, dan leest zij vaak thuis. Mijn vriendin heeft een aantal favoriete schrijvers waarvan ze bijna alle boeken heeft, maar ze leest bijna alles wat haar leuk lijkt. Voor een lange tijd kocht ze alleen maar nieuwe boeken. Ze ging regelmatig langs bij een boekenwinkel in de stad en kocht elke maand wel een paar boeken. Iedereen weet dat ze veel van lezen houdt, daarom krijgt ze ook vaak boeken, of een boekenbon als cadeautje. Ik vind het goed dat ze zoveel boeken leest en het leuk vindt om te doen, maar haar hobby kostte erg veel geld. Ze gaf per maand bijna 100 euro uit en veel van de boeken las ze maar een keer. Alleen haar favorieten boeken heeft ze meer dan een keer gelezen en dat zijn er slechts een paar. De andere boeken staan in de kast en worden nooit meer aangeraakt. Ik stelde aan haar voor om tweedehands boeken te kopen. Door tweedehands boeken te kopen kon ze veel geld besparen en het verhaal is hetzelfde. Ze vond het een goed idee en we spraken af dat ze alleen nog nieuwe boeken van haar favorieten schrijvers zou kopen, daarnaast zou ze alleen nog maar tweedehands boeken kopen.

Online tweedehands boeken kopen en verkopen

Bij de boekenwinkel waar ze vaak langsgaat hebben ze ook gebruikte boeken, maar slechts een beperkt aanbod. We wilden graag een website vinden waar er een groot aanbod aan tweedehands boeken te koop is. We dachten eerst aan websites waar ze tweedehands spullen verkopen, maar dan weet je vaak niet wat de kwaliteit van de boeken is. We vonden ook de website kwabbernoot.nl. Op deze website zagen we veel tweedehands boeken te koop, voor een goede prijs. Veel van deze boeken wilde ze al graag lezen en we waren blij dat we ze hier vonden. We konden hier een aantal boeken kopen voor de prijs van een nieuw boek. Mijn vriendin bestelde een paar van deze boeken om te zien of de kwaliteit goed was. Veel van de boeken waren van zeer goede kwaliteit en bijna niet van nieuw te onderscheiden. We zagen ook dat je op de website van Kwabbernoot je tweedehands boeken kan verkopen. Het leek mijn vriendin en mij een goed idee om veel boeken te verkopen. Met de verkoop van de boeken kan ze andere tweedehands boeken kopen, dit zou ons veel geld besparen.    

Al veel boeken gekocht en verkocht

Sinds wij de website van Kwabbernoot hebben ontdekt, kopen en verkopen wij veel tweedehands boeken via deze website. De boeken zijn altijd van een goede kwaliteit en het is veel goedkoper om een gebruikt boek te kopen. Door de verkoop van onze boeken geeft ze al maanden bijna geen geld meer uit aan boeken en krijgen we meer ruimte thuis. Wij kunnen de website van Kwabbernoot aanraden voor tweedehands boeken.

  • Je kan veel geld besparen door gebruikte boeken te kopen
  • Via de website kan je tweedehands boeken kopen en gebruikte boeken verkopen
  • De boeken zijn altijd van goede kwaliteit


Comments are closed.