Webwinkels en Webshops

Vers hondenvoer online bestellen? Animal Food Express voor oer-voer hondenvoeding!

zaterdag, 17-8-2019  

Ben je opzoek naar vers hondenvoer? Bekijk dan de uitgebreide mogelijkheden van Animal Food Express. Al jaren een bekende term onder dierliefhebbers die graag vers hondenvoer willen geven aan hun trouwe viervoeter. Vers hondenvoer is eenvoudig online in onze webshop te bestellen. Met een ruim aanbod aan mogelijkheden, kun je naar wens producten bestellen. Volgt jouw hond een specifiek dieet, zoals een BARF menu of KVV dieet? Dan is ons hondenvoer een ideaal uitgangspunt. Wanneer je een bestelling bij ons plaatst, ontvang je dit bevroren bij jouw thuis, zodat je verzekerd bent dat het echt vers is en blijft bij transport. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje in onze online showroom!

Vers hondenvoer kopen

Het heeft meerdere voordelen om te kiezen voor vers eten als hoofdvoeding voor jouw hond. Ten opzichte van brokken, is vers voer gezonder. Het zorgt bovendien voor een mooie glimmende vacht, meer energie en een betere werking van de organen. Het is dus zeker aan te raden om voor deze voeding te kiezen. Veel mensen zijn gewend om hun honden brokken te geven. Het een gemakkelijk en compact samengesteld en alle belangrijke vitaminen en mineralen zouden erin verwerkt moeten zijn. Dat is dus niet altijd het geval. Honden zijn echte vleeseters en daarom biedt het veel voordelen om te kiezen voor vers hondenvoer van Animal Food Express. Heeft jouw hond gezondheidsproblemen, zoals huid-, vacht- of darmproblemen? Dan kan het een enorme verbetering geven door te kiezen voor oer-voer. Voor voedselallergieën geldt hetzelfde. Voor meer voedseladviezen kun je contact met ons opnemen.

BARF of KVV hondenvoer dieet

Onze verse hondenmaaltijden zijn netjes verpakt. Alles wat jouw hond nodig heeft, zit erin verwerkt. Het Vers hondenvoer online bestellen? Animal Food Express voor oer-voer hondenvoeding!verse vlees bevat veel natuurlijke vitaminen en voedingsstoffen die goed zijn voor de gezondheid. Het aanbod van Animal Food Express is als volgt: eend, kalkoen, kip, konijn, lam rund en vis. Uiteraard zijn er ook gemengde varianten beschikbaar. Daarbij is het net, zoals voor ons mensen, belangrijk om voldoende afwisseling te bieden. Dit zorgt voor een optimaal dieet van jouw viervoeter. Heb je meer honden thuis of wil je liever besparen op verzendkosten? Kies dan voor onze voordeelpakketten. Hiermee kun je gemiddeld wel een maand vooruit aan hondenvoer.
Volgt jouw hond een BARF dieet? Dan is het belangrijk om regelmatig vers hondenvoer te geven. Animal Food Express biedt onder andere orgaanvlees, spiervlees en bevleesde botten aan voor honden. Je kunt zo eenvoudig een afwisselend voedingspatroon aanbieden. Ideaal voor BARF diëten! Verwen je hond bijvoorbeeld eens met heerlijke verse zalm of smaakvol hertenvlees. Ons brede assortiment is eenvoudig online te bestellen en wordt snel geleverd.

Voordelen vers hondenvoer bestellen bij Animal Food Express:

 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Altijd vers door bevroren en snelle bezorging
 • Uitgebreid en gevarieerd aanbod
 • Ideaal te combineren met een BARF dieet of KVV 
 • Vervolg op het oorspronkelijke oer-voer
 • Gezonder voor honden
 • Voor een mooiere vacht
 • Geeft meer energie
 • Beter voor organen
 • Voor voedingsadviezen
 • Voordelige voordeelpakketten

Ben je benieuwd naar ons uitgebreide aanbod vers hondenvoer voor jouw trouwe viervoeter? Neem dan gelijk een kijkje in onze webshop: animalfoodexpress.nl! Mocht je nog vragen hebben of voedingsadviezen willen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor jouw hond(en) klaar!


Comments are closed.