Webwinkels en Webshops

Voetbaltafel mag niet ontbreken in het buurthuis

dinsdag, 25-12-2018  

In een klein dorpje in de Achterhoek wordt een buurthuis ingericht voor inwoners uit omliggende plaatsen. Je kunt in het buurthuis terecht voor een kop koffie, een praatje, gezelligheid en af en toe wordt er zelfs samen gegeten. Het spelen van spelletjes mogen in dit buurthuis natuurlijk niet ontbreken. Voor de inrichting van de spelletjes hebben we de buurtbewoners gevraagd om hun mening. Elektronische spelletje worden veel genoemd onder de buurtbewoners. Met name de jongeren geven de voorkeur aan een Playstation met voetbalspelletjes of schietspelletjes. Naast de elektronische spelletjes wordt de ouderwetse voetbaltafel ook veelal genoemd. Dit is een soort tafel, waar een voetbalwedstrijd wordt gespeeld met twee partijen aan iedere zijde van de tafel. Via de zijkant kunnen door middel van stangen de spelers in de tafel worden bestuurd. Het spel wordt meestal door 2 of 4 mensen tegelijkertijd gespeeld en het doel is natuurlijk om de bal in het goal van de tegenstander te krijgen. Na inventarisatie is er nogmaals overlegd over de eventuele aanschaf, maar uiteindelijk was iedereen het erover eens dat deze er moest komen. Gelukkig waren enkele buurtbewoners al bekend met de voetbaltafel en we werden doorverwezen naar de website voetbaltafel.nl. Voetbaltafel is de specialist op dit gebied. Vele particulieren, bedrijven en instellingen zijn al blij gemaakt met dit unieke spel. 

Mogelijkheden voetbaltafel

Op de website worden veel verschillende mogelijkheden aangeboden. Onder andere in de kleur zijn eindeloze mogelijkheden. Hout, multi color, blauw, grijs en zwart zijn veel gekozen kleuren. Je kunt ook aangeven of je kiest voor een indoor of outdoor variant. Indoor tafels zijn gemaakt voor binnen gebruik en het materiaal is niet geschikt tegen water. De outdoor tafel kunnen binnen en buiten worden gebruikt. De materialen zijn voorzien van een roestbehandeling. De bovenkant van de tafel is meestal gemaakt van glas of laminaat. Dit is gemakkelijk schoon te maken en de materialen zijn bestand tegen allerlei weersomstandigheden. Je hebt keuze uit de volgende merken:

  • Buffalo.
  • Garlando. 
  • Roberto Sport.
  • Heemskerk.
  • Topshot.

Alle merken staan bekend om hun kwalitatief en uitgebreide assortiment in verschillende maten en diverse prijzen. Heb je niet zoveel ruimte, kies dan voor een minitafel. Deze wordt al verkocht vanaf 32,95 euro. De voetbaltafel op poten wordt al verkocht vanaf 99 euro. Een aantal tafels worden verkocht met muntinworp. Deze is beschikbaar in 0,50 cent en voor 1 euro munten. Er kan ook gespeeld worden zonder de inworp van geld. Zodoende is de voetbaltafel ook beschikbaar voor campings, speeltuinen en andere openbare gelegenheden.

Eigen ervaringen

Voordat ik het vergeet wil ik graag onze ervaringen delen met de aanschaf van een voetbaltafel. Na het nauwkeurig doorspitten van de website zijn enkele opties met elkaar vergeleken. Uiteindelijk viel onze keuze op de Garlando Voetbaltafel G-100 Wood. De tafel heeft een mooie licht houten kleur en is in drie hoogten verstelbaar. Op deze manier kunnen alle leeftijden gebruik maken van de tafel. Het speelveld heeft als materiaal laminaat en is daarom gemakkelijk te onderhouden. De lengte is 145 cm en de breedte is 74 cm. Groot genoeg, maar toch is de tafel erg praktisch in gebruik. Het gewicht is 50 kilo. Na de veilige betaling via iDEAL werd de voetbaltafel zelfs de volgende dag al geleverd in het buurthuis. Inmiddels zijn we enkele weken verder en wordt de voetbaltafel veelvuldig gebruikt door de buurtbewoners. Iedereen is erg blij met de aanschaf.  Ben jij ook benieuwd naar de mogelijkheden of ben jij op zoek naar een voetbaltafel? Bezoek dan gauw de website of neem telefonisch contact op met 074-8527264. Ze zijn ook per email bereikbaar via info@voetbaltafel.nl.


Comments are closed.