ICT en Techniek

Voor startmotor revisie naar Wikkelbedrijf Tieleman

donderdag, 13-12-2018  

Onlangs heb ik via www.wikkelbedrijf-tieleman.nl de diensten voor startmotor revisie ingeroepen bij Wikkelbedrijf Tieleman. Ik had een kapotte startmotor en omdat ik die niet meteen wilde laten vervangen heb ik voor startmotor revisie gekozen. Wikkelbedrijf Tieleman, dat is gevestigd in Ridderkerk, staat al jaren bekend om een bedrijf waar je met je startmotor terecht kunt om hem te laten reviseren. Het reviseren van een startmotor gebeurt hier:

  • Snel
  • Kwalitatief goed
  • Voordelig

Mijn startmotor revisie was daarbij geen uitzondering. Allereerst ben ik naar de eerdergenoemde website gegaan en daar heb ik alle gegevens over startmotor revisie gelezen. Ik vond het boeiend om te leren wat de startmotor revisie inhoudt. Ik heb zelf totaal geen verstand van dit soort zaken, maar kreeg van een collega de tip dat ik niet meteen over de aanschaf van een nieuwe startmotor moest nadenken, maar eerst startmotor revisie moest onderzoeken. Het kan veel geld besparen en zorgt er vaak voor dat je startmotor een goed en langdurig tweede leven krijgt. Het is dus zonde om niet eerst de revisie van mijn startmotor uit te proberen.

Een afspraak maken voor startmotor revisie

Toen ik belde voor een afspraak met Wikkelbedrijf Tieleman werd alles wat mijn collega mij verteld had beaamt. Ik zou met de startmotor revisie veel geld kunnen besparen en daarnaast werd mij verteld dat Wikkelbedrijf Tieleman zo lang en zo veel ervaring heeft in het reviseren van startmotoren, dat de motor het zelfs na de revisie beter zou kunnen doen dan ooit te voren. Ik was overtuigd en heb een afspraak gemaakt, waarbij ik de startmotor voor de revisie bij hen zou afleveren. Ze zouden dan de tijd inplannen die nodig is voor het reviseren van de startmotor en er staat zo’n twee dagen voor het hele revisieproces. Dit vond ik geen enkel probleem en ik was blij dat ik op deze manier met het probleem van mijn kapotte startmotor geholpen kon worden. Ik heb de startmotor toen op de afgesproken datum afgeleverd bij Wikkelbedrijf Tieleman. Samen hebben we nogmaals even doorgelopen wat er precies aan de hand was en daarbij is mij nog een keer verteld hoe het hele proces van de revisie te werk gaat. Ik moet zeggen dat veel daarvan langs mij heen is gegaan. Ik ben daar gewoon niet technisch genoeg voor, maar ik had er alle vertrouwen in dat heet goed zou moeten komen met mijn startmotor en dat hij straks weer als nieuw zou zijn wanneer ik de startmotor zou komen ophalen. Met een goed gevoel keerde ik huiswaarts, waar ik het revisieproces verder heb afgewacht.

De startmotor was weer als nieuw

Nadat de revisie was uitgevoerd kreeg ik een telefoontje dat ik de startmotor weer kon komen ophalen. Ik ben toen in de auto gestapt en naar Wikkelbedrijf Tieleman gereden, waar ik de startmotor zou gaan ophalen. Eenmaal daar aangekomen werd ik heel vriendelijk begroet en vrijwel direct kreeg ik te horen dat de startmotor revisie goed en probleemloos is verlopen. Alle werkzaamheden waren uitgevoerd volgens het protocol dat ze hier hanteren en ze hebben heel vakkundig gekeken naar het probleem met de startmotor en als het ware de motor helemaal opnieuw opgebouwd. Ik was erg onder de indruk van alles wat me werd verteld en ze hebben met ook laten zien hoe de motor nu werkt. De startmotor is uitgebreid getest en loopt weer als een zonnetje. Dat heb ik ook gemerkt nadat ik terug ben gegaan met de startmotor en die weer opnieuw geïnstalleerd heb. Het is alsof ik er een nieuwe en betere startmotor voor terug heb gekregen. Dit vind ik echt heel goede service.


Comments are closed.