ICT en Techniek

Voorkom vocht in huis met het Crisin Muurtap systeem

donderdag, 17-1-2019  

Vocht in huis. Het kan een terugkerend probleem zijn in ieder huis, dat ook voor veel ongemakken kan zorgen. Echter zijn er genoeg oplossingen om vocht in huis op te lossen. Het Köster Crisin Muurtap systeem van Koster Afdichtsystemen stopt optrekkend vocht eenvoudig en blijvend. Wij vertellen u graag u wij u kunnen helpen met vocht in huis, zodat u direct nog actie kunt ondernemen door contact met ons op te nemen. Daarnaast leggen wij ook graag de voordelen van onze werkzaamheden wat betreft vocht in huis uit, zodat u geen twijfel meer hoeft te hebben.

Altijd blijvend resultaat bij de oplossing voor vocht in huis

Bij vocht in huis kunt u professionele hulp inschakelen. Deskundigen weten altijd precies hoe zij het beste het vochtprobleem in uw huis op kunnen lossen met de juiste middelen. Ons gepatenteerd systeem gaat optrekkend vocht op een eenvoudige, schone en middels een drukloze applicatie tegen. Crisin is flexibele hars met een hogere viscositeit dan water, waardoor vocht in huis effectief wordt verholpen. Hierdoor wordt vocht in huis niet alleen verholpen, maar zijn de muren blijvend droog. Daarnaast zijn er nog meer voordelen van het Crisin Muurtap systeem:

  • Een kortere boorweg
  • Boordiepte exact te bepalen
  • Vloeistof loopt niet weg
  • Ook effectief bij dikke muren
  • Blijvend flexibele hars
  • Ongevoelig voor zouten
  • Ook bij hoge vochtconcentraties
  • Gebruik van capillaire zuiging
  • Muurtaps zijn herbruikbaar
  • Veroudert niet

Doordat er een horizontaal boorgat in de voeg komt, is er een kortere boorweg. Daarnaast kunnen wij op deze manier de boordiepte exact bepalen. Om de vloeistof in de muur te houden, gebruiken we overbruggende capillairstaven, welke ook effectief te gebruiken zijn bij dikke muren van 60 centimeter. Door de capillaire zuiging van de bouwsteek is er daarnaast ook een drukloze verwerking, waardoor het resultaat blijvend is en u geen vocht in huis meer heeft. Met een injectie onder hoge druk wordt de vloeistof in theorie in de muur verspreid, maar kan daardoor ook weer heel snel alle kanten op lopen als er geen grout in wordt verwerkt. Tevens zijn hard gebakken stenen moeilijk te verzadigen als deze in korte tijd onder hoge druk gevuld moeten worden. Diezelfde boorgaten moeten weer vrijgeboord worden, voordat het eigenlijke materiaal ingebracht kan worden. Als u effectief vocht in huis wilt bestrijden, kunt u dus het beste voor ons Muurtap systeem kiezen. Zo bent u er altijd van verzekerd dat u het beste resultaat heeft en nooit meer last heeft van vocht in huis en natte muren.

Wij kunnen u ter plaatse vakkundig advies geven

Köster Afdichttingssystemen is de specialist in vochtbestrijding. Wij zijn tevens marktleider op dit gebied, van fundering tot en met het dak. Wij hebben een goed uitgebreide lever- en applicatienetwerk in de Benelux en Frankrijk. Hierdoor kunnen wij u op korte termijn ter plaatse vakkundig advies geven wat betreft uw vochtproblemen. Daarnaast kunnen wij u ook te allen tijde in contact brengen met een Köster applicateur of van de juiste afdichtingssystemen voorzien. Tevens bieden wij 20 jaar materiaalgarantie op ECB en TPO kunststof dakbedekking en kunnen wij per productgroep in samenspraak met de brancheorganisatie en applicateurs ook garanties afgeven. Daarnaast bent u bij ons altijd verzekerd van een blijvend resultaat en altijd de beste kwaliteit. Wij werken alleen maar samen met het beste netwerk, waardoor wij voor de volle 100 procent achter onze diensten staan. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.koster-afdichtingssystemen.nl/.


Comments are closed.