Webwinkels en Webshops

Waar kan je een goede lichtsnoer voor buiten kopen?

dinsdag, 6-8-2019  

Begin dit jaar hebben mijn vriendin en ik een nieuw appartement gekocht met een mooi dakterras. Het appartement is op de bovenste verdieping en het dakterras is een verdieping hoger, maar alleen voor ons toegankelijk. Het terras is ideaal om in de zomer een barbecue op te houden, of in de avond nog een drankje op te drinken. Wij merkten alleen dat het terras slecht belicht was en wij konden er niet gemakkelijk lampen ophangen. Via de website Kerstverlichtingbuiten.com konden wij een voordelig lichtsnoer voor buiten kopen, waarmee ons terras nu goed verlicht is. Mijn vriendin en ik wilden eigenlijk een huisje kopen met een tuin. Wij zitten graag buiten in de zon en dan is een eigen tuin erg fijn. Huizen in Amsterdam met een goede tuin zijn vaak niet goedkoop en alle huizen die wij bezochten konden ons niet bekoren, aan elk huis hadden wij wel iets op aan te merken. De makelaar stelde ons voor om ook dit appartement te bezoeken, aangezien wij nog niets hadden gevonden, stemden wij hier in mee toe. Wij vonden het appartement direct erg mooi en het dakterras is groot met een zeer mooi uitzicht. Wij besloten om direct voor dit appartement te gaan en ons bod werd geaccepteerd. Wij merkten echter al snel dat het dakterras niet goed verlicht was, dit konden wij uiteindelijk oplossen met een lichtsnoer voor buiten. Op het terras was niet overal een aansluiting om licht aan te sluiten, daarom moesten wij op zoek naar een creatieve oplossing, of iets laten aanleggen. Ik zelf vind een lichtsnoer buiten altijd er mooi en voor een fijne sfeer zorgen, gelukkig wilde mijn vriendin dit ook uitproberen. Aangezien het een groot terras is, moesten wij ook op zoek naar een lang snoer, maar ik wist zeker dat wij dit konden vinden. 

Online een lichtsnoer voor buiten gekocht 

Ik besloot om op zoek te gaan naar een webshop waar wij een lichtsnoer voor buiten konden kopen. Ik kwam verschillende bedrijven tegen, zodoende kon ik gemakkelijk de producten vergelijken. Uiteindelijk besloten wij om een snoer te kopen bij Kerstverlichtingbuiten.com. Dit bedrijf is gespecialiseerd in kerstverlichting, maar je kan hier ook normale verlichting kopen. Zij hebben een zeer groot assortiment en zijn ook veel lichtsnoeren te koop. Op de website staan handige tips en artikelen, zodat je precies weet wat je nodig hebt. Ik vond een lichtsnoer voor buiten in het formaat waar ik naar op zoek was en kon het snoer voor een goede prijs kopen. Onze bestelling werd dezelfde dag nog verzonden.

Een mooi verlicht terras 

Ik besloot om het lichtsnoer voor buiten direct op te hangen en gelukkig had ik genoeg meters gekocht. Het terras is nu zeer mooi verlicht, waardoor wij niet meer in het donker zitten en een fijne sfeer hebben. Wij zijn erg blij met onze aankoop op Kerstverlichtingbuiten.com en kunnen dit bedrijf aanraden.

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in verlichting en heeft een groot assortiment
  • Wij konden hier voordelig een lichtsnoer voor buiten kopen
  • Er staan veel handige artikelen en tips op de website
  • Ons terras is nu zeer mooi verlicht   
Lees meer…


Comments are closed.