Webwinkels en Webshops

Wat is de beste optie qua badkamerverlichting?

woensdag, 27-11-2019  

Als je je badkamer wilt voorzien van de juiste badkamerverlichting, dan heb je met een aantal zaken rekening te houden. Ten eerste wil je kijken naar de heersende mode. Hoe zien badkamers eruit tegenwoordig en wat wordt er doorgaans gebruikt voor de badkamerverlichting in moderne badkamers? Het is dan ook handig om de moderne kijk op badkamers te vergelijken met hoe badkamers er in de 20ste eeuw uitzagen. Dat is immers minimaal 20 jaar geleden en je zou ook 30 of 40 jaar terug kunnen gaan. Wat je nu bijvoorbeeld veel ziet is het gebruik van inbouwspots voor de badkamerverlichting. Deze bestel je tegenwoordig heel gemakkelijk via een site als pretmetled.nl. In de vorige eeuw bestonden deze nog niet, maar de badkamers waren toen ook heel anders dan nu. Je ziet nog wel oude huizen die in de jaren 80 van de vorige eeuw zijn gebouwd en waar de badkamer nooit is gerenoveerd. Deze hebben qua tegels vaak kleine tegeltjes in plaats van de moderne grote tegels. Wat de badkamerverlichting betreft had je in vroegere tijden gewoon te maken met 1 lamp aan het plafond net zoals je dat ook in andere ruimtes zag. Dat was ook geen probleem, want als je kijkt naar de totale stijl van oudere badkamers, dan past een dergelijke grote lamp prima. Maar die enkele lamp aan het plafond past totaal niet meer in een strak ingerichte moderne badkamer. Het contrast tussen de strakke inrichting van de badkamer met grote tegels, glimmende verchroomde metalen en grote spiegels, rijmt dan ook niet met 1 lamp aan het plafond. Een badkamer dient te stralen en dat lukt des te beter via meerdere spots die je netjes wegwerkt in het plafond. Dat rijmt immers veel beter met de algemene strakke en moderne inrichting. Inbouwspots zijn dan ook een prima keuze voor een moderne badkamer. Verder wil je uiteraard dat het veilig is in de badkamer. Je hebt te maken met waterbronnen en dus is het van belang dat je kiest voor spots die geschikt zijn voor een kamer waar het vaak vochtig is en waar je te maken hebt met spatwater. Daarom vind je op pretmetled.nl speciale inbouwspots die geschikt zijn als badkamerverlichting. Je vindt op de site ook instructies over hoe ver een spot verwijderd dient te zijn van een waterbron. Dus mocht je een spot willen plaatsen nabij de douche, dan lees je precies waar je die spot dan moet plaatsen en waar juist niet. pretmetled.nl is dan ook de beste plek voor alles wat betreft de badkamerverlichting in een moderne badkamer. 

Bestel de spots voor jouw badkamerverlichting via de site

Mocht je dus graag enkele spots willen bestellen voor de badkamerverlichting bij jou thuis, dan kun je dat regelen via pretmetled.nl. Je vindt op de site verschillende spots met verschillende variërende kenmerken zoals: 

  • Lichtintensiteit 
  • wel of geen dimmer
  • Maximale inbouwdiepte

Kijk op de site voor meer informatie

Wil je meer weten over badkamerverlichting of juist een andere soort van verlichting, dan kun je terecht op de website van pretmetled.nl. Tevens kun je ook altijd even contact opnemen. 

Lees meer…


Comments are closed.