Webdesign en Webdevelopment

Website laten maken bij 1 Good Designer

donderdag, 6-11-2014  

U heeft een bedrijf of bent zelfstandig ondernemer? U bent net begonnen of al jaren onderweg? In beide gevallen heeft u waarschijnlijk een website. Over de website bent u in meerdere of mindere mate tevreden. Bij 1 Good Designer weten wij alles van het bouwen van websites en de strategie die u toe kunt passen om uw huidige website beter vindbaar te maken. Een website laten maken bij 1 Good Designer betekent een website laten maken die u veel nieuwe klanten op zal leveren. Wil u graag uw markt domineren? Wilt u een belangrijker speler worden of blijven op de markt die u bestiert? Dan ben u bij ons helemaal op het juiste adres. Wij helpen u en bedienen u van het beste advies dat altijd volledig is toegespitst op uw bedrijf. Wij hebben jarenlange ervaring met uiteenlopende bedrijven die wij altijd zeer goed hebben geholpen. Een website laten maken is de eerste stap naar groei en snellere ontwikkeling van uw bedrijf. U kunt als bedrijf of ondernemer tegenwoordig eigenlijk niet meer zonder een website. Een website laten maken is daarom iets wat op uw prioriteitenlijstje moet staan als u slim en lucratief zaken wilt doen. Er zijn een aantal hoofdzaken die belangrijke rol spelen bij het website laten maken door 1 Good Designer. Deze zaken hebben wij hieronder voor u op een rijtje gezet. Lees ze even goed door en ga allereerst eens na of u met deze zaken op uw huidige website rekening heeft gehouden. Wellicht heeft u van sommige termen zelfs nog nooit gehoord:

  • effectieve content
  • SEO proof
  • linkbuilding
  • marketing mix
  • spinnenweb

Een website laten maken: waar moet u op letten?

Een website laten maken: waar moet u precies op letten? Op het moment dat u contact opneemt met 1 Good Designer, zullen wij met u na gaan denken over de mogelijkheden om uw huidige of nieuwe website vorm te geven. Allereerst zullen wij u vragen om een korte omschrijving te geven van de doelstellingen van uw bedrijf. Het is namelijk altijd zeer belangrijk om als bedrijf ergens naartoe te werken. Doelen vormen de motor van een bedrijf. Duidelijke doelen kweken ambitie en zorgen ervoor dat u het beste uit uzelf en uit uw bedrijf haalt. Veel ondernemers beginnen lukraak aan een bedrijf. Dat gaat dan vaak op het begin goed doordat ze enthousiast zijn en plezier hebben. Toch lopen deze mensen tegen hun beperkingen aan, want een belangrijk doel voor ogen hebben, is belangrijk als u aan een bedrijf werkt. Een website laten maken bij 1 Good Designer dwingt u opnieuw over uw doelen na te denken. Wellicht heeft u niet eens een duidelijk doel. Dan wordt het tijd om na te denken over wat uw doelen wel zijn. Wij helpen u daarmee. Een website laten maken betekent dus eerst nadenken en dan doen. Vervolgens moet u nadenken over uw doelgroep. Wie zijn de mensen die u product afnemen? Hoe oud zijn de mensen gemiddeld. Waarin onderscheidt de groep afnemers van uw product of dienst zich? Hoe specifieker u kunt zijn, hoe beter u de website kunt toespitsen op deze potentiële groep klanten. Een website moet goed omgebouwd zijn. Daarmee bedoelen we dat wanneer mogelijke klanten op uw website komen, omdat ze op zoek waren naar uw product of dienst, zij ook direct de goede kant op moeten worden gestuurd. Een voorbeeld: U verkoopt stofzuigers. Uw klant heeft uw website gevonden omdat deze hoog te vinden was in de zoekmachines. Nu is de klant op de website. Hij kiest een stofzuiger. Op dit moment moet u zorgen dat de klant direct tot actie over kan gaan. De bestelknop moet hem – even oneerbiedig gezegd – in de neus worden gedrukt. Voorts zijn de plaats van een landingspagina en een bestelknop zeer belangrijk. Een website laten maken betekent dus ook rekening houden met de opbouw van de site als spinnenweb. Onder het mom van ‘uw prooi kan geen kant op.’ U klant moet dus niet hoeven zoeken naar de bestelknop want dan is hij snel weg. Gemiddeld blijven mensen een seconde of drie op een pagina voor ze verder klikken. Hierop moet u berekend zijn.

Een website laten maken levert u geld op

Investeren in een website laten maken levert u geld op. Dat komt omdat een website laten maken bij 1 Good Designer u veel zaken oplevert die u anders wellicht over het hoofd had gezien. Wij zijn een bedrijf dat zich continue bezig houdt met internet en websites. De zoekmachines veranderen. U website wordt steeds op andere zaken beoordeeld. Het uitbesteden van deze zaken levert u geld op omdat wij uw website zo op zullen bouwen dat deze meer bezoekers trekt. Wij zorgen ervoor dat zowel uw traffic als uw omzet toeneemt. Het komt erop neer dat wij ervoor zorgen dat uw website effectiever wordt. Daarnaast kijken wij altijd naar linkbuilding. Linkbuilding is het plaatsen van internet en externe links op een website. Deze links zijn zeer effectief als u beter vindbaar wilt worden in de zoekmachines. Het plaatsen van deze links moet goed en zorgvuldig gebeuren. Daarnaast moet u goede content op uw website plaatsen met veel variatie en veel relevantie informatie. U kunt niet meer aankomen met lege pagina’s want daar prikken de zoekmachines zo doorheen. Als u meer informatie wilt, neemt dan contact op met 1 Good Designer. Wij helpen u graag verder.


Comments are closed.