Webwinkels en Webshops

Werklampen bestellen?

donderdag, 15-8-2019  

De aanschaf van kwalitatief hoogwaardige en goed verlichtende werklampen is een investering die zich snel terugverdient. Met beter zicht wordt werken makkelijker, en werk je sneller en efficiënter. Kleuren worden beter weergegeven en je ogen worden minder vermoeid, ook na langer werken. De kampen kunnen worden geplaatst op allerhande voertuigen, zoals heftrucks of tractors. Ook verlicht je ermee werkruimte’s. Wil je een werklamp bestellen, kijk dan op werkenbijlicht.nl voor het meest uitgebreide assortiment.

Welke werklampen zijn geschikt?

met een snelle blik op de site van werkenbijlicht.nl valt meteen het enorme assortiment op. de vele verschillende opties die je bij werkenbijlicht.nl hebt, zijn bijvoorbeeld:

 • Allerlei verlichting voor landbouwvoertuigen en bouwlampen
 • LED lampen en halogeen lampen
 • Goedkopere en professionele werkverlichting
 • Energiebesparende verlichting
 • verstralers en breedstralers

Zo zie je, voor iedereen is er wel wat wils bij werkenbijlicht.nl. Maar welke werklampen zijn nu geschikt voor welk werk?   Allereerst moet je hierbij nagaan of je gaat werken met lampen voor een voertuig of lampen voor het verlichten van een werkruimte. Wil je een werkruimte verlichten, dan moet je ook kijken naar de omvang van de werkruimte. Is het groot of een klein oppervlak? En werk je buiten of binnen? Bij het gebruiker van verlichting op een voertuig kijk je bijvoorbeeld ook naar de vraag of je verder weg wilt schijnen, of juist in een breder oppervlak. Dit is het verschil tussen verstralers en breedstralers. Wil je graag weten welk soort lamp het meest geschikt is voor jouw voertuig of werkplaats, schroom dan niet om het advies in te winnen van de medewerkers van werkenbijlicht.nl. Met hun brede ervaring kunnen ze je goed te woord staan.

LED werklampen zijn in opkomst, en dat is niet voor niets. In tegenstelling tot de halogeenlampen gebruiken zij een stuk minder energie en gaan ze in het algemeen zo’n 30 keer langer mee dan de halogeenvariant. Het witte licht zorgt voor een minder snelle vermoeidheid van de ogen. Wil je dus duurzaam omgaan met energie, en tegelijk de efficiëntie van het werk vergroten, kies dan voor LED werklampen. werkenbijlicht.nl heeft een breed assortiment aan dergelijke lampen. Toch liever halogeen verlichting, omdat je hier nu eenmaal aan gewend bent of vanwege het gemak van de reparatie van deze lampen? Ook dan heeft wekenbijlicht.nl een ruim assortiment waar je uit kunt kiezen.

Werklampen bestellen

Werklampen online bestellen heeft als voordeel dat je een zeer ruim assortiment tot je beschikking hebt, voor goede prijzen. Verlichting bestellen bij werkenbijlicht.nl heeft de volgende voordelen:

 • Producten kun je laten verzenden of zelf ophalen bij de locatie in Hengelo.
 • Bestelt u vaker en grote hoeveelheden? Dan kunt u aanspraak maken op nog scherpere prijzen en zeer gunstige inkoopvoorwaarden.
 • Meer bestellen is meer korting!
 • Retourneren kan binnen 14 dagen, werkenbijlicht.nl kan je helpen bij het verkrijgen van een gunstig terugzendtarief.
 • Snelle levertijd: voor 17:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.
 • Breed assortiment aan werklampen. Een overzichtelijke site laat jou de perfecte lamp vinden.
 • Altijd een goede klantenservice en perfect advies!
 • Alle topmerken zijn te koop, goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.
 • Gratis verzending vanaf €100

Wil je dus werklampen kopen, kijk dan eens rond op werkenbijlicht.nl of vraag een offerte aan. Liever de lampen in het echt bewonderen? Ga dan eens langs bij de showroom in Hengelo. 


Comments are closed.