ICT en Techniek

Wie moet u hebben wanneer u een app wilt laten ontwikkelen?

dinsdag, 21-1-2020  

Bij ons op school hebben wij vaak problemen met de communicatie naar de ouders toe. Wanneer wij onze leerlingen bijvoorbeeld hun rapport geven, merken wij dat het gros van de leerlingen deze niet aan de ouders geeft. Wij hebben daarom gekeken of het mogelijk was om belangrijke documenten via de mail te versturen, maar ook dat werkte niet goed omdat heel veel ouders niet vaak naar hun mail omkeken. Wij hebben daarom gekeken of wij met een app zouden kunnen gaan werken. Wij willen daarom nu graag een app laten ontwikkelen zodat de ouders deze kunnen installeren en wij hen aan de hand van deze app informatie kunnen geven over hun kroost. Wij moesten daarom gaan kijken waar wij een app laten ontwikkelen konden. Wij wilden graag met een bedreven expert in zee gaan omdat wij geen zin hadden om een niet goede app te laten ontwikkelen. Wij hebben daarom gekeken welk bedrijf goede recensies had ontvangen en wij hebben toen gezien dat wanneer je een app wilt laten ontwikkelen, je het beste een keer naar de site van 7lab.nl kon gaan kijken. Deze mensen hebben een hele goede reputatie opgebouwd en vandaar dat wij graag wilden weten of wij hier onze app konden laten ontwikkelen. Wij hebben gekeken naar de mogelijkheden om hier een keer met een medewerker te spreken over de mogelijkheden die er waren wanneer je hier een app wilde laten ontwikkelen en ik heb toen met een van de experts van dit bedrijf kunnen overleggen. Wij hebben toen aangegeven wat wij voor ogen hadden met deze app en wij hebben daarna besproken hoe wij dan een app konden laten ontwikkelen door deze mensen. Wij meenden dat wij torenhoge eisen stelden aan deze firma, maar niets bleek minder waar te zijn. Het was namelijk zo dat je hier heel goede een app kon laten ontwikkelen en wij kregen zelfs nog heel goede adviezen om de app nog beter te laten functioneren. Dat was beter dan wij gehoopt hadden en wij zijn daarom ook zeer tevreden over het feit dat wij dit bedrijf in de arm hebben genomen toen wij een app wilden laten ontwikkelen. 

Een app laten ontwikkelen hoeft niet duur te zijn 

Wij vreesden even dat wanneer wij een app wilden laten ontwikkelen, wij behoorlijk in de portemonnee moesten tasten. Dat bleek echter niet het geval te zijn. Wij konden hier een app laten ontwikkelen voor een heel goede prijs en wij zijn blij dat wij deze mensen in de arm genomen hebben. Wij hebben namelijk een app gekregen die al onze verwachtingen overtrof. 

Neem gerust eens contact op

Wij hebben gemerkt dat 7lab.nl heel goede service biedt en ook altijd voor je klaarstaat om je van advies te voorzien. Kortom:

  • Wij zijn heel goed door dit bedrijf geholpen 
  • Wij hebben een heel mooie app gekregen 
  • Wij zijn voor een goede prijs geholpen 

Mocht u meer willen weten over dit bedrijf, kijk dan een keer op de site of neem een keer contact op met deze mensen.    

Lees meer…                 


Comments are closed.