ICT en Techniek

Wij zijn het licht en geluid bedrijf dat u nodig heeft!

woensdag, 14-3-2018  

Wilt u binnenkort een evenement organiseren en bent u momenteel op zoek naar mogelijkheden om dat evenement goed uit de verf te laten komen? Dan raden wij u aan om even contact met ons van AV Totaal op AVtotaal.nl op te nemen omdat wij u waarschijnlijk heel veel interessante mogelijkheden te bieden hebben. Wij werken al vele jaren als licht en geluid bedrijf en wij kunnen ervoor zorgen dat hetgeen u wilt gaan doen, goed gehoord en gezien kan worden. Misschien denkt u niet meteen aan een licht en geluid bedrijf wanneer u een evenement wilt gaan organiseren, maar wanneer u veel mensen wilt bereiken en een goede indruk op hen wilt maken, zult u moeten zorgen dat u niet alleen goed zichtbaar bent, maar dat u ook te horen bent. Vandaar dat wij u graag wat meer willen vertellen over de mogelijkheden die wij als licht en geluid bedrijf aan u te bieden hebben. Bij ons kunt u namelijk professionele geluidssystemen huren en uiteraard kunnen wij u helpen bij het aansluiten van deze apparatuur op de locatie van uw evenement. Wij kunnen u alle mogelijke systemen leveren en wij kunnen u zowel van dienst zijn wanneer u een klein evenement houdt, alsook wanneer u een groot evenement houdt waar heel veel mensen op zullen afkomen. Wij staan voor u klaar om u te helpen en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer zouden mogen ontvangen op onze site AVtotaal.nl. Hier kunt u namelijk heel veel aanvullende informatie vinden over ons licht en geluid bedrijf en wij hopen dat u hier precies kunt vinden waar u naar op zoek was. Wij nodigen u van harte uit om snel een keer te komen kijken welk systeem u bij ons licht en geluid bedrijf zou willen komen huren.

Wij verhuren als licht en geluid bedrijf altijd hoogwaardige systemen

Het is belangrijk dat wanneer u geluidssystemen bij ons licht en geluid bedrijf komt huren, dat het geluid dat u wilt laten horen, goed overkomt. Vandaar dat wij niet bezuinigd hebben op onze apparatuur en vandaar dat wij er ook bij veel bedrijven om bekendstaan dat wij heel goede systemen verhuren als licht en geluid bedrijf. Voor onze lichten geldt precies hetzelfde; ook deze zijn altijd van hoge kwaliteit en iedere keer voordat deze dingen worden verhuurd, worden zij grondig door een van onze mensen nagekeken. Op die manier bent u er altijd zeker van dat u apparatuur bij ons licht en geluid bedrijf kunt huren dat het goed doet. Een van onze mensen helpt u graag bij de installatie van de apparatuur op de plaats van uw evenement. Zo kunt u er zeker van zijn dat alles goed aangesloten wordt. Wanneer u heeft gekozen voor een lichtinstallatie die synchroon loopt met onze geluidssystemen, dan zullen wij ervoor zorgen dat deze goed getest wordt zodat dit systeem vlekkeloos werkt tijdens het evenement dat u wilt gaan houden. Kom daarom snel even naar onze site AVtotaal.nl om te zien wat u allemaal zou willen komen huren bij ons licht en geluid bedrijf.

Heeft u speciale wensen?

Wij willen u tot slot nog graag laten weten dat wanneer u speciale wensen heeft, u dit altijd met ons kunt bespreken. Wij kunnen u helpen met:

  • het maken van een goed lichtplan
  • de installatie van het geluids- en lichtsysteem
  • het samenstellen van een goed geluidsplan zodat het geluid overal goed te horen valt

Wij hopen u snel een keer op onze site AVtotaal.nl te mogen verwelkomen. Hier kunt u meer over onze mogelijkheden lezen. Lees meer…


Comments are closed.