Webwinkels en Webshops

Wilt u een magnetisch krijtbord maken?

zondag, 20-10-2019  

Bij ons op school hebben we altijd een thema van de week. Voor de jongste groepen betekent dit dat zij allerlei opdrachten moeten maken die met dit thema verband houden. Een van de dingen die wij altijd doen, is dat wij allerlei plaatjes uitzoeken die met het thema te maken hebben. Zo hebben wij bijvoorbeeld onlangs het thema gezond eten gehad en toen hebben wij de kinderen allemaal plaatjes laten uitzoeken van gezond voedsel. Wij hebben toen gemerkt dat het leuk zou zijn wanneer wij dit op een soort bord zouden kunnen plakken. Wij hebben daarom gekeken of het mogelijk zou zijn om zelf iets in elkaar te knutselen. Wij hadden een grote muur tot onze beschikking om ons op uit te leven en wij hebben gekeken wat wij konden doen om van deze muur iets moois te maken. Wij hebben toen op het internet gezocht en toen zagen wij dat wij een magnetisch krijtbord konden maken. Ik moet u zeggen dat ik nooit verwacht had dat wij zelf een magnetisch krijtbord zouden kunnen maken en daarom ben ik meteen meer informatie over dit magnetisch krijtbord gaan opzoeken. Ik wilde graag weten of het ook voor de amateurs mogelijk zou zijn om een magnetisch krijtbord te maken. Dat bleek het geval te zijn en ik ben daarom gaan kijken waar ik de materialen voor een magnetisch krijtbord zou kunnen kopen. Ik was even bang dat ik waarschijnlijk een vermogen zou moeten uitgeven aan de materialen voor een magnetisch krijtbord, maar als je goed zoekt, is het mogelijk om voor een goede prijs een magnetisch krijtbord te maken. Ik ben namelijk op het internet gaan zoeken en toen heb ik uiteindelijk de site van MagneetverfMagneten.nl gevonden. Deze site sprak mij meteen heel erg aan omdat je hier heel veel leuke ideeën kunt opdoen. Ik heb ook gezien dat je hier de middelen kunt kopen om een magnetisch krijtbord te maken. Het viel mij heel erg mee wat dit alles zou moeten kosten en dus stond mij niets meer in de weg om hier een bestelling te plaatsen. Ik heb dus toen al heel snel de juiste verf gekocht en het fijne was dat deze heel snel geleverd kon worden. 

Ons magnetisch krijtbord is heel goed gelukt

Wij hebben de verf al heel snel in huis gekregen en dat betekende dat wij konden beginnen met het maken van ons magnetisch krijtbord. Ik kan u zeggen dat het heel leuk was om hier aan te werken omdat wij meteen zagen dat wij een goed product in huis hadden gehaald. Na een weekend was het magnetisch krijtbord klaar en wij merkten meteen dat het heel goed geslaagd was. 

Wilt u ook een bord maken? 

Wij hebben heel veel plezier van ons bord en wij merken dat het ook heel leuk is voor de kinderen om met dit bord te spelen. Wilt u daarom ook een bord maken, dan raad ik u aan om:

  • Even naar Magneetverfmagneten.nl te surfen
  • Te bekijken wat u hier allemaal aan mogelijkheden kunt vinden 
  • Uw magneetverf via deze site te bestellen 

Ik hoop dat u ook een mooi bord kunt maken. 


Comments are closed.