ICT en Techniek

Wilt u met een microsoft open license gaan werken?

zaterdag, 22-6-2019  

Ons bedrijf doet er doorgaans alles aan om de vaste lasten van ons bedrijf zo laag mogelijk te houden. Ook wanneer wij weer moeten investeren in nieuwe programma’s of computers bekijken wij altijd goed hoe wij geld kunnen besparen. In de loop der jaren is dat een sport geworden omdat wij op deze manier namelijk altijd heel goede kansen hebben weten te benutten. Een van de dingen die wij belangrijk vinden, is dat wij niet meer geld uitgeven dan nodig is. Zo moesten wij bijvoorbeeld onlangs een nieuwe microsoft open license aanschaffen. De oude Microsoft open license was namelijk verlopen en dat betekende dat wij een nieuwe moesten gaan aanschaffen. Het viel ons op dat wanneer je op zoek gaat naar een Microsoft open license, je daar vaak heel veel voor moet betalen. Dat was niet echt iets waar wij gelukkig van werden omdat wij niet een heel ruim budget hadden. Wij wilden echter ook niet met illegale middelen gaan werken en dus hebben wij gekeken naar de mogelijkheden om op een andere manier aan een Microsoft open license te komen. Wij hebben toen lang gezocht en uiteindelijk kwamen wij terecht op de site van softtrader.nl. Dit bleek een van de beste sites te zijn die wij in jaren gezien hebben en wij zijn daarom ook heel blij dat wij deze pagina gevonden hebben. Via deze site kun je namelijk als het ware een tweedehands Microsoft open license kopen. Wij wisten helemaal niet dat dit mogelijk was en wij hebben daarom eerst ook gekeken of dit allemaal wel legaal was. Dat bleek het echter volkomen te zijn en dat maakte ons heel enthousiast. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om via deze site onze Microsoft open license aan te schaffen en wij zagen dat wij deze hier veel goedkoper konden krijgen dan bij andere sites. Dat was ideaal omdat wij op deze manier veel geld konden besparen, zonder dat wij hoefden in te leveren op de kwaliteit van het programma. De Microsoft open license is namelijk zelf niet tweedehands in de zin dat het gebruikssporen bevat. Wij zijn dus heel blij dat wij softtrader hebben weten te vinden. 

Wij kochten hier een Microsoft open license 

Wij hebben gekeken wat wij hier allemaal konden kopen en wij zagen al snel dat wij hier voor een heel scherpe prijs een Microsoft open license konden kopen. Dat was precies waar wij op gehoopt hadden en wij zijn dan ook blij dat wij deze site gevonden hadden. Wij hebben een aankoop gedaan en alles was meteen geregeld. Dat was de service waar wij naar op zoek waren en wij kunnen softtrader.nl dan ook van harte aanbevelen. 

Wij komen zeker nog een keer terug

Mochten wij in de toekomst weer nieuwe software nodig hebben, dan gaan wij zeker nog een keer naar softtrader.nl kijken. Wij konden hier namelijk:

  • Heel veel goede software vinden 
  • Voor een goede prijs geholpen worden 
  • Op een eerlijke manier veel geld besparen 

Wij raden u aan om ook een keer naar de site van dit bedrijf te gaan kijken.   


Comments are closed.