Webwinkels en Webshops

Wilt u met kunststof voorraadkasten gaan werken?

dinsdag, 5-5-2020  

Ons bedrijf heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bereiden van voedsel voor grote groepen mensen. Vroeger hadden wij een cateringbedrijf, maar wij hebben gemerkt dat er een gat in de markt was wanneer het ging over het bedienen van zeer grote groepen. Wij kunnen tot 800 mensen van eten voorzien en u zult begrijpen dat dat de nodige voorbereidingen vergt. Wij hebben daarom onze manier van werken moeten aanpassen en dat hebben wij op een slimme manier gedaan, al zeggen wij het zelf. Wij zijn namelijk overgestapt op de kunststof voorraadkisten. Misschien zegt u dit niet heel veel, maar ik kan u garanderen dat sinds wij met kunststof voorraadkisten zijn gaan werken, wij grotere groepen kunnen bedienen. Het is namelijk zo dat wij de kunststof voorraadkisten op meerdere terreinen kunnen gebruiken. Wanneer wij het eten maken voor dergelijke groepen mensen, dan moeten wij zorgen dat wij vooruit kunnen werken. Je kunt namelijk niet voor zoveel mensen op het laatste moment beginnen met koken. Wij willen echter wel dat het eten vers blijft en op dat moment komen de kunststof voorraadkisten om de hoek kijken. Wij kunnen namelijk in het vooruit koken en het eten vervolgens opslaan in onze kunststof voorraadkisten. Deze gaan vervolgens de koeling in en dan kunnen wij het eten een paar dagen later weer uit de koeling halen. Omdat het eten in goede kunststof voorraadkisten zit, blijft het goed en dat is een heel groot voordeel voor ons. Wij merken ook dat het eten er altijd heel fris uitziet en het smaakt altijd fantastisch. Wij zijn daarom blij dat wij met kunststof voorraadkisten zijn gaan werken want op deze manier kunnen wij onze klanten een heerlijke maaltijd aanbieden. Mocht u daarom ook met eten werken en op zoek zijn naar goede kunststof voorraadkisten dan kan ik u aanraden om een keer nar de site van Boxpall.nl te surfen om te bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden. U zult zien dat u hier heel mooie kunststof voorraadkisten kunt kopen en dat u niet bang hoeft te zijn dat u hier een vermogen voor moet betalen. 

Deze kunststof voorraadkisten zijn ideaal

Wat wij ook heel prettig vinden, is dat de kunststof voorraadkisten van deze aanbieder volkomen stapelbaar zijn. Dat scheelt ons echt Wilt u met kunststof voorraadkasten gaan werken?zeeën van ruimte in de koeling en wij zijn daarom zeer te spreken over deze kunststof voorraadkisten. Wij kunnen het eten uiteindelijk weer opwarmen en dan nemen wij het eten ook weer mee in de kunststof voorraadkisten. Dat maakt het werken met deze kunststof voorraadkisten voor ons echt heel erg prettig. 

Wilt u ook een bestelling doorgeven? 

Als u ook graag een bestelling wilt doorgeven, dan raad ik u aan om:

  • Even naar Boxpall.nl te surfen 
  • Te bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden 
  • Een keer contact met deze mensen op te nemen wanneer u nog vragen heeft 

Ik hoop dat u hier ook goede zaken kunt doen. Wij zijn blij dat wij deze kisten gevonden hebben en hopen er nog lang mee te kunnen blijven werken.                                           


Comments are closed.