Webwinkels en Webshops

Zeg je koude voeten vaarwel dankzij je nieuwe Zweedse pantoffels

zaterdag, 17-11-2018  

Zodra de temperatuur in het huis daalt, dan is het nodig om de verwarming aan te zetten. Daardoor wordt het in huis vanzelf weer lekker aangenaam. Maar je hebt natuurlijk wel het probleem dat de warmte opstijgt en vervolgens boven de vloer hangt. Zonder vloerverwarming wordt de vloer zelf niet direct heel warm. Uiteraard is de vloer niet per se ijskoud, want de warmte in het huis heeft zeker ook invloed op de temperatuur van de vloer. Maar desalniettemin voelt een houten vloer toch vaak koud aan. Zeker als je hier gewoon met sokken op loopt. De meeste huizen hebben tegenwoordig een mooie houten vloer. Schitterend wat betreft de uitstraling en de vele praktische voordelen, maar niet heel goed voor het bevorderen van de temperatuur van de voeten. Dat is jammer, want als je koude voeten hebt in huis, dan heeft dat een directe impact op je comfort. Als je koude voeten hebt, dan ben je je immers direct ook bewust van je koude voeten door het gebrek aan comfort. Daarnaast zorgen je koude voeten er ook voor dat de rest van je lichaam afkoelt. Alle uiteinden van het lichaam zijn als het ware warmteafleiders. Dus op het moment dat je handen, voeten en/of hoofd heel koud worden, dan daalt de temperatuur in je lichaam. Alle warmte die je wel in je lichaam hebt, wordt als het ware afgevoerd. Daardoor kun je je in een warm huis bevinden en het toch koud hebben. Vrouwen hebben hier vaak meer last van dan mannen, omdat vrouwen over het algemeen een lagere lichaamstemperatuur hebben. Om koude voeten te voorkomen kun je binnenshuis dus het beste gewoon pantoffels dragen. Je kunt het beste kiezen voor Zweedse pantoffels gemaakt van echte schapenwol. Als je namelijk kiest voor synthetische pantoffels verplaats je je in principe vanuit de regen naar de drup. Met synthetische pantoffels zal je geen koude voeten meer hebben. Wat dat betreft verplaats je je dus uit de spreekwoordelijke regen. Maar omdat synthetische pantoffels niet goed ademen, worden je voeten al snel te heet en gaan ze zweten. Dit is funest voor het comfort en zo eindig je dus in de spreekwoordelijke drup. Als je echter kiest voor Zweedse pantoffels, dan heb je te maken met echte schapenwol. Hierdoor wordt alle overtollige warmte netjes afgevoerd, waardoor je voeten nooit heet worden. De schapenwol van de Zweedse pantoffels zorgt ervoor dat je voeten blijven ademen en dus niet klam aanvoelen. Je hebt dan ook niet snel zweetvoeten in de Zweedse pantoffels. In die zin zijn goedkope synthetische pantoffels op de lange termijn dus ook een stuk duurder. Doordat je er constant in zweet met je voeten, moet je ze constant vervangen en dat wordt op den duur natuurlijk zeer prijzig.

Zweedse pantoffels bestel je eenvoudig online

Als je op zoek bent naar Zweedse pantoffels, dan is er eigenlijk maar één plek waar je moet zijn. Voor kwaliteit en schapenwol kun je de Zweedse pantoffels het beste bestellen via shepherd-pantoffels.nl. De Zweedse pantoffels van Shepherd zijn van uitmuntende kwaliteit. De voering is van schapenwol en de buitenkant is van een stijlvol suède gemaakt. Via de site kun je artikelen kopen voor:

  • Heren
  • Dames
  • Kinderen

Het betreft niet alleen maar Zweedse Pantoffels. Je kunt ook mooie handshoenen kopen voor in de winter of stijlvolle en comfortabele schoenen. Vaak zie je ook dat mensen die binnenshuis genieten van het comfort van Shepherd, buitenshuis van hetzelfde soort comfort willen genieten en daarom ook schoenen en handschoenen van Shepherd kopen. Dit is dan ook allemaal geen probleem via shepherd-pantoffels.nl.


Comments are closed.