Webwinkels en Webshops

Zoekt u een prachtige trouwjurk?

vrijdag, 5-4-2019  

Een jaar geleden heeft mijn vriendin mij ten huwelijk gevraagd. Dat was iets wat ik niet had zien aankomen en ik was dan ook helemaal perplex. Wij zijn al lange tijd bij elkaar en ik had er stiekem wel van gedroomd, maar omdat mijn vriendin altijd zei dat ze niet wilde trouwen, dacht ik dat wij het nooit zouden gaan doen. Toen zij mij echter had gevraagd, ben ik meteen gaan kijken naar een mooie trouwjurk. Ik wilde graag op tijd een trouwjurk kopen omdat ik het belangrijk vond om niet tot het laatste moment te wachten met de aanschaf van een trouwjurk. Bovendien wist ik van vriendinnen van mij dat het soms veel werk kan zijn om de jurk helemaal klaar te maken en dus wilde ik de trouwjurk meteen gaan kopen. Ik ben naar een aantal winkels gegaan bij ons in de buurt, maar ik had al snel in de gaten dat dit niet was waar ik naar op zoek was. Ik wilde namelijk geen jurk die heel erg overweldigend was. Wij houden van strak en daarom hebben wij lang moeten zoeken naar een mooie trouwjurk voor mij. Ik heb heel veel mensen gevraagd waar zij hun jurk hadden gekocht toen zij gingen trouwen en steeds kreeg ik te horen dat zij dit via de site valkengoed hadden gedaan. Dat maakte mij erg nieuwsgierig naar deze site en ik ben dus eens even gaan kijken wat men op deze site allemaal aanbood. Toen ik de site zag, snapte ik waarom zoveel mensen hier hun trouwjurk hadden gekocht. Je kunt hier namelijk voor een heel goede prijs heel mooie jurken kopen en ik was dan ook meteen verkocht. De ene jurk was nog mooier dan de andere en dat was precies waar ik naar op zoek was. Het duurde dan ook niet lang of ik had al een selectie gemaakt. 

Deze trouwjurk was heel goed geprijsd

Een van de dingen die ik belangrijk vond, was dat ik een mooie trouwjurk kon kopen voor niet al teveel geld. Het is namelijk zo dat je een trouwjurk waarschijnlijk maar een keer draagt en dan is het goed om niet een fortuin aan deze jurk uit te geven. Dat geld kun je dan beter in het feest steken, zo was mijn gedachte. Ik heb daarom meteen gekeken naar de prijzen van de trouwjurk die ik op valkengoed.nl had zien staan en ik kan u zeggen dat deze prijs mij zeer beviel. Ik weet niet hoe ze het doen, maar je kunt via valkengoed.nl heel mooie jurken voor heel lage prijzen inkopen. Het was mij dan ook meteen duidelijk dat ik hier een trouwjurk wilde gaan kopen. 

Mijn bruiloft was onvergetelijk

Toen ik op de dag van mijn bruiloft bij de ceremonie aankwam, was iedereen diep onder de indruk van mijn jurk. Ik heb tientallen complimenten gekregen en dat was heel leuk. Kortom:

  • Ik heb hier een heel mooie jurk kunnen kopen 
  • Ik heb hier veel geld weten te besparen 
  • Mijn jurk was heel goed op maat gemaakt 

Kijk voor foto’s van de jurken ook nog even op valkengoed.nl. 


Comments are closed.