ICT en Techniek

Zoekt u hulp bij het doen van uw belastingaangifte in Purmerend?

zaterdag, 1-9-2018  

Alhoewel het jaar nog niet voorbij is, is het voor veel ondernemers nu al zaak om eens te kijken of hun administratie nog in orde is. Wanneer dit namelijk niet het geval is, kunt u in de problemen komen wanneer u begin volgend jaar weer aangifte moet gaan doen bij de Belastingdienst. Mocht u graag hulp willen hebben bij het doen van uw belastingaangifte in Purmerend, dan kunt u altijd een keer contact met ons kantoor opnemen. Wij zijn namelijk een professioneel administratiekantoor waar u door een team van experts geholpen kunt worden bij het doen van uw belastingaangifte in Purmerend. Als het gaat over financiële kwesties, kunt u zich bijna geen betere partner voorstellen. Wij hebben namelijk alles in huis om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij zijn heel goed op de hoogte van de laatste regels waardoor u er dus zeker van kunt zijn dat u kunt profiteren van de nieuwste voordelen die de overheid u biedt. Ook kunnen wij u vertellen welke regels niet meer van toepassing zijn. Zo kon u bijvoorbeeld vroeger een deel van de huur van uw woning als aftrekpost opgeven wanneer u uw bedrijf vanuit uw huis runde. Tegenwoordig kan dat niet meer en als u dat niet weet wanneer u uw belastingaangifte in Purmerend doet, dan kunt u hier mogelijkerwijs problemen mee krijgen wanneer u een keer controle krijgt. Wij zorgen er daarom graag voor dat wanneer u ons inschakelt om de belastingaangifte in Purmerend te doen, dat wij zorgen dat wij aan alle regels gehoor geven. U zult merken dat dit heel veel geld kan besparen. Wij hebben dan ook al heel veel ondernemers een mooie bonus aan het eind van het jaar kunnen bezorgen toen zij bij ons om hulp kwamen vragen voor het doen van de belastingaangifte in Purmerend.

Wij bieden u hulp bij het invullen van uw belastingaangifte in Purmerend

Als u ooit een keer geprobeerd heeft om de belastingaangifte in Purmerend zelf in te vullen, zult u waarschijnlijk gezien hebben hoe ontzettend ingewikkeld dit formulier is. Geen wonder dus dat veel mensen maar wat invullen. Alhoewel de kans klein is dat de Belastingdienst u komt controleren, bestaat de kans wel degelijk en als dan blijkt dat u uw zaakjes niet op orde heeft, kunt u daar serieus mee in de problemen komen. Dat is natuurlijk iets wat u te allen tijde moet voorkomen en vandaar dat wij u zouden willen aanraden om onze hulp bij invullen van uw belastingaangifte in Purmerend in te schakelen. Onze mensen kijken graag met u mee naar de mogelijkheden en wij wijzen u graag op de voordelen die u kunt profiteren. Misschien heeft u weleens gehoord dat een goede boekhouder zichzelf terugverdient. Dat is precies ons motto. Wij vragen nooit meer geld dan u heeft weten te besparen door ons in te schakelen. Dit betekent dus dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan wanneer u ons vraagt om hulp bij het invullen van uw belastingaangifte in Purmerend.

Wij kunnen u ook op andere terreinen ondersteunen

Veel ondernemers vinden het fijn om een klankbord te hebben. Wij kunnen voor u die partner zijn die u kan helpen om uw boekhouding piekfijn in orde te maken. Wij kunnen u namelijk ook helpen op het gebied van:

  • het opstellen van de jaarrekeningen
  • het bijhouden van uw salarisadministratie
  • financiële vraagstukken, onze mensen geven u graag advies

Wij nodigen u van harte uit om een keer contact met ons op te nemen. Op onze site Daan-Administraties.nl kunt u onze contactgegevens vinden. Lees meer…


Comments are closed.